Netflix Türkiye 30 Günlük Deneme Süresini İptal Etti

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    Netflix iyidir hoştur da yukarıda arkadaşın dediği gibi çok fazla seçenek olmaya başlıyor o zaman sıkıntı oluyor. Hepsinden üyelik almaya kalksak aylık cepten çıkan para 50€ yu bulur. 
    benim Amazon prime, Netflix ve Apple plus üyeliğim var şimdi de disney plus geldi bulunduğum ülkeye onu da al bunu da derken karmakarışık bir hal alıyor durum. Stremio iyidir güzeldir ama bu ücretli üyeliklerin verdiği konfora alışınca insan uğraşmak istemiyor yaw dil seçme alt yazı seçme cihazlar arası senkronize olayı vs. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2008
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    literatur bunu yazdı

    Netflix'te bulamadığını torrent'te arayanları dışarıda tutarsak, Netflix varken torrent warez kovalayan çok net şopardır. Türkiye içeriklerinin diğer ülkelere nispeten kısıtlı olması biraz can sıkıcı evet ama yine de gayet iyi. Kullanım kolaylığı, farklı altyazı seçenekleri gibi güzelliklerini de unutmamak lazım.

    NarcoWorld izledim bugün. Epey ilginçti.

    Hocam netflix te iphone gibi prestij unsuru olmaya başladı. Tekelleştirilmesini doğru bulmuyorum. Ben de her ay parasını ödeyerek kullanıyorum ama bağımlısı değilim. Yönetmene göre filmin yılına göre puana göre vs sıralama yapamıyorum bana göre kullanılması kolay değil.

    Netflix övüldükçe iyi iş yapmak isteyen rakiplerinin işi zorlaşıyor bence. 

    Sonuç olarak bağımlısı olmamak lazım derim.

     

    Hocam iphone'u prestij unsuru yapan premium görüntüsü, ayrı bir ekosistem sunması ve hepsinden önemlisi uçuk fiyatları. Netflix'in mobil seçeneğine 8 lira veriyorum aylık. En üst paketleri 40 50 lira bandında. Bunun prestij unsuru olarak görülecek bir yanı olduğunu sanmıyorum.

    Tekelleşme hususunda da bir endişe duymamamız gerektiği kanaatindeyim. Netflix'i başarılı kılan, çok seçenek olması, ucuz hizmeti ve en önemlisi uygulamasının çoklu cihazlarda değişmeyen kullanım konforu. Diğer platformlar da bu konularda eksiklerini giderdiklerinde piyasaya hayli rekabet gelecektir. Ama ben bunları şu an o noktadan uzakta görüyorum. Bir ara Amazon Prime'a göz attım ne var ne yok diye. Üç beş tane uyduruk yapım dışında hiçbir şey yok. Unacceptable. Netflix'e bir giriyorum belgesel, film, dizi zibil gibi. Kendi yapımları da ayrıca güzel. Her boka eleştiri getiren biri olduğum bu sitedeki birçok kişinin malumu. Benim gibi kıl birisinin dahi takdirini kazanabiliyor bu platform.

    Müptezellik derecesinde bir kullanıcı değilim ben de. Ama düşünce ve duygu dünyamda biraz farklılık oluşturmak istediğimde netflix ve youtube bunu hayli hayli sağlıyor.

     

    literatur tarafından 06/Şub/20 16:55 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4481 Toplam Mesaj: 43
netflix deneme netflix