Nod 32 (Güncelleme) Sorun
-
Nod 32 yi kurdum ama güncelleme yapamıyorum :S araştırdım kullanıcı adlarının hepsi ölmüş buna uygun bir crack ya da serial verebilecek olan war mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler v3.0.566
-
Üstünde para versen kulanmam nod32 yi kaspersky dururken inş bulursun ama tavsiyem en kısa zamanda deiştir
-
http://www.for-ever.cn/nod32/
www.nod321.com forumu biraz karıştır.
-
araştırdım bunların yeşil olanları da kullanılmıo deli oldum dene dene olmadı acaba bende mi sorun war... :S
-
bi şey solım nod 32 seçtiğin için seni tebrik ederim hem bilgisayarı yavaşlatmıo hemde çok güsel bi program inan bende de norton vavdı bende şimdi ona geçtim öğrendiimde ilk işim sana cevap yazmak olcak
-
SeLLYhK bunu yazdı:
-----------------------------
Üstünde para versen kulanmam nod32 yi kaspersky dururken inş bulursun ama tavsiyem en kısa zamanda deiştir
-----------------------------
o bilgisayarın anasını ağlatıyo walla çok kastırıyo ama çok da güzel buluo nod 32 hem iyi hem de kasmıyor pc yi bu yüzden kullanıyorum ama güncelleyemiyorum :( -
arkadaşlar bulduğunuz keyler çalışıyorsa dağıtmayın sizde kalsın... belli bir kullanıcıya ulaştı mı patyıor bir işte yaramıyor..
www.nod321.com da günlük keyler veriliyor. 10 günde bir girip güncelleme yapsanız yeterli olacaktır.
-
Saolasın novalgin tşk.
-
herkes nod32 yi sevio kullanıo ama kaspersky kullanıyorum bayadır Rakion a girerken verdiği hata ve bazen virüsleri sallaması dışında sorun yok :D
-
Username : AV-5716944
Password : uj1a3p5foodene bakalım hoca..
-
oldu saolasın! çöp
Toplam Hit: 2709 Toplam Mesaj: 11