Nokia 3230 Açılış Hatası
-
müridler açılırken açılış hatası satıcınızla görüşün gibi bi hata veriyor,,napmam gerekiyor yada umudu kesiyim mi??
teşekkürler şimdiden:)
-
satıcınla görüş
-
mavi ekran mı verdi?
-
:)Tbi de satıcıyla görüşmek istemiyorum bnm yapabilceğim bişey varsa yapmaya çalışırım ama yoksa 5 yaşındaki kuzenime havale edicem
-
mavi ekran yoktu,,normal nokia yazısı falan standart bekleme sonra açılış hatası satıcınıza başvurun diyor msj attğnda kalan kntürü gösterir gibi
-
hallederi_55 bunu yazdı:
-----------------------------
mavi ekran yoktu,,normal nokia yazısı falan standart bekleme sonra açılış hatası satıcınıza başvurun diyor msj attğnda kalan kntürü gösterir gibi
-----------------------------:D mavi ekran olmaması doğaldır onu espri olsun diye dediydim :D
-
eyvallah ya yoldaş:)bilgisayarda olyr telefonda niye olmasın die düşündm:)
-
Sim kartın bozulmuştur. Baska hat takarak dene.
-
phone.app sizlere ömür. Telefoncuya götürceksin onu, onlar bişiler yapıyolar. Versiyon atıyolar heralde. Benim 3650 nin başına aynı şey gelmişti.
-
soft veya hard format atmayi dene bir ihtimal düzelebilir. şayet düzelmezse teknik servise götürüp yazilimini güncellemen gerekir.
bir ihtimal donanimsal bir hata da olabilir, ihtimaller denizindesin :) 3230 nokia nin cikardigi en berbat telefonlarin basinda gelir.
-
kullanırken başıma gelmişti hard formatla çözülüyo
sim kartını ve hafıza kartını çıkart bataryayı tak ( bataryan full e yakın olsun)
Sonra " *,3,yeşil tuş(arama tuşu),açma kapama tuşu" na aynı anda basılı tutup bekle.ekranda formatting yazısı çıkıyosa hard format başlamıştır..