Nokia 7710 Kırılımı?
-
(başlık biraz saçma simdiden özür )
sevgili müridler bi tanıdıgımın elinde 7710 Nokia cep telefonu var. Böle dokunmatik ekran kalemi neyin var. Neyse şimdi bu telefon yurt dışından kaçak olarak elimize geçmiştir. Telefoma sim felan takıyoruz acılıo ama şebeke alamıo. Arama felan yapamıyoruz. Duyduguma göre şöle bişi varmış başka bi telefonun imei numarasını bizimkiyle deiştirme . Bu olayı istde nerde yaparlar bilen vermi veya siz yapabilionuzmu bi yol yordam sölerseniz sevinirim.
-
yapıolar hoca imei klonlama istte yasamadıım için bilmiom ama telefoncularda dediin olay mevcut :)
-
kirarlar kirarlar ama kirmadan once soyle bir cumle duyacaksin:
"abi yapariz ama telefon tamamen bozulursa sorumluluk almiyoruz" seklinde.ister yaptir ister yaptirma ona gore git.
-
at yere 4-5 kere sonunda kırılır =).
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------kirarlar kirarlar ama kirmadan once soyle bir cumle duyacaksin:
"abi yapariz ama telefon tamamen bozulursa sorumluluk almiyoruz" seklinde.ister yaptir ister yaptirma ona gore git.
-----------------------------
tel benim deil sorim bi eger tamam kabul ederse götürürüz . İnşallah bişi olmaz . Bide bi bozulma riski ne kadardır bilen varmı ?+ exploit
çok komiksin yafrum
-
cihaz yeni mamul ise bozulma ihtimali vardir.
bildigim kadariyla kullandiklari yazilim desteklememe gibi bir durum varsa ucma gibi bir durumuda vardir.
-
bence uçma gibi bi durumu varsa format durumu da vardır tam olarak uçmaz zannımca
biras bekle çıkar yeni kırma şiyleri :D
-
kardeş neden kayıt ettirmedin, ben de bu sene n73 getirttim, eskiden vergi alıyomuş devlet artık onu da almıyo, direk bi telefon bayii ne gidiyosun get,ren birinin pasaportu cart curt ordan 5ytl ye kaydediyolar telefonu. kayıt tarihi telefon getirildikten sonra kaç gündür bilmiyorum. ama istersen bi sor.
-
samsung d900 ıraktan getirttim kaçak tabi burda 20 milyona actırttım 2 aydır tlf. kulanıorum gıcır gıcır (:
-
under hoca tel in ucma şnsı cok az die biliyorm bizm tanıdık biri varda..
ama ypmıyolar cnkü yasal deil. polisin biri gelr vatndaş kılıgnda adamda yapıoz derse göte gelir yani.. saglam tanıdık bulrsan sorunsuz halledilir 20, 30 civarı
-
hocalar dayım getirdi telefon avea ücret almadan pasaporta bakıp açtı :) ama başka hat kullanamıyosun o ayrı