Notebook Alacağım Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y510p-core-i7-4700qm-24ghz-8gb-1tb-8ssd-156-2gb-w81-notebook.html#ozellikler

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463548&kat=6454&lang=tr-TR#.U5nwSrEVd8g

Bana Göre Max Bütçem 2500 oda zorlama ile böyle bunların dışında önerebileceğiniz notebook varsa güzel olur .

Kullanım amacım : cad-cam , ansys , arada oyun , internet kullanımı

ekran kartı bit 128 olursa iyi olur sanırım 64 bitte sorun yaşar mıyım ?

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

abiler yardım dedik ama :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam senin pek yardıma ihtiyacın yok gibi.alacağın pc zaten taş gibi daha ne yardımı 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hocam sli olayı çok kafama takıldı verim alır mıyım ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

lenova ya dikkat et arkadaş aldı aynısı cd-dvd sürücüsü yok :D onun yerine ekstra soğutucu koymuşlar ama o da çıkıyor yerine istersen opsiyonel olarak cd-dvd sürücü takılabiliyor 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    beyaban bunu yazdı

lenova ya dikkat et arkadaş aldı aynısı cd-dvd sürücüsü yok :D onun yerine ekstra soğutucu koymuşlar ama o da çıkıyor yerine istersen opsiyonel olarak cd-dvd sürücü takılabiliyor 

arkaşına sorabilirsen bi sorsana memnun mu ? karar vermekte gerçekten zorlanıyorum . şuanda toshiba a 350 22-z var gayet işimi gördü 5 yıl ısınma sorunu felan var mı 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

GT755M sanıyorum ki daha iyi ama 840M daha yeni. Biri 128 bit diğeri 64 bit, Lenovo 4gb yazmış fakat o da 2gb. Monster kullanıyorum farklı bir model bende de sound blaster cinema bulunuyor ama hoparlörler eğer aynıysa ses kalitesi güzel fakat az ses veriyor, tabi bu benim için sorun değil kulaklıkla kullanıyorum genelde. Bu senin için sorunsa Lenovoya bakabilirsin Jbl kullandığı için sesi gayet iyi, geçen hafta vatan bilgisayarda farklı versiyonunda denemiştim. Ayrıca lenovoda 8gb ssd var 8 gb çok düşük bi rakam olsa da sadece işletim sistemini içine kurarak bilgisayarın açılış hızını 5 saniye kadar düşürebilirsin. Zira Monster 7200rpm hdd kullanıyor ve kendimden biliyorum açılış hızı gayet yüksek, Lenovo hddsi 5400 rpmdir ayrıca Monsterdan 250gb(teoride) daha fazla alanı var, alan senin için önemliyse Lenovo tercih edebilirsin. Lenovo klavyesi ışıklı gece daha iyi kullanabilirsin. Ayrıca Lenovodaa lisanslı Windows 8.1 geliyor Monsterda kendin kurmak zorundasın Windows istiyorsan. Bunlara bakacak olursan Lenovo daha cazip görünüyor.

CaniSokucu tarafından 14/Haz/14 14:06 tarihinde düzenlenmiştir

Şafak 1152!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı
    beyaban bunu yazdı

arkaşına sorabilirsen bi sorsana memnun mu ? karar vermekte gerçekten zorlanıyorum . şuanda toshiba a 350 22-z var gayet işimi gördü 5 yıl ısınma sorunu felan var mı 

evet şimdi sordum memnun arkadaşımda seninle aynı amaç için aldı autocad - oyun falan için güzel hızlı çift ekran kartlı falan :) dediğm gibi bir tek cd-dvd sürücü yok ama takılabiliyor arkadaşıma sorduğumda tavsiye ederim dedi

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    beyaban bunu yazdı
    csr288 bunu yazdı
    beyaban bunu yazdı

evet şimdi sordum memnun arkadaşımda seninle aynı amaç için aldı autocad - oyun falan için güzel hızlı çift ekran kartlı falan :) dediğm gibi bir tek cd-dvd sürücü yok ama takılabiliyor arkadaşıma sorduğumda tavsiye ederim dedi

Çok sağol hocam . Biraz içime sindi gibi şuanda

Toplam Hit: 988 Toplam Mesaj: 12