Notebook Alacağım Yardım
-
http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463548&kat=6454&lang=tr-TR#.U5nwSrEVd8g
Bana Göre Max Bütçem 2500 oda zorlama ile böyle bunların dışında önerebileceğiniz notebook varsa güzel olur .
Kullanım amacım : cad-cam , ansys , arada oyun , internet kullanımı
ekran kartı bit 128 olursa iyi olur sanırım 64 bitte sorun yaşar mıyım ?
-
abiler yardım dedik ama :(
-
-
up
-
hocam senin pek yardıma ihtiyacın yok gibi.alacağın pc zaten taş gibi daha ne yardımı
-
hocam sli olayı çok kafama takıldı verim alır mıyım ?
-
lenova ya dikkat et arkadaş aldı aynısı cd-dvd sürücüsü yok :D onun yerine ekstra soğutucu koymuşlar ama o da çıkıyor yerine istersen opsiyonel olarak cd-dvd sürücü takılabiliyor
-
beyaban bunu yazdı
lenova ya dikkat et arkadaş aldı aynısı cd-dvd sürücüsü yok :D onun yerine ekstra soğutucu koymuşlar ama o da çıkıyor yerine istersen opsiyonel olarak cd-dvd sürücü takılabiliyor
arkaşına sorabilirsen bi sorsana memnun mu ? karar vermekte gerçekten zorlanıyorum . şuanda toshiba a 350 22-z var gayet işimi gördü 5 yıl ısınma sorunu felan var mı
-
GT755M sanıyorum ki daha iyi ama 840M daha yeni. Biri 128 bit diğeri 64 bit, Lenovo 4gb yazmış fakat o da 2gb. Monster kullanıyorum farklı bir model bende de sound blaster cinema bulunuyor ama hoparlörler eğer aynıysa ses kalitesi güzel fakat az ses veriyor, tabi bu benim için sorun değil kulaklıkla kullanıyorum genelde. Bu senin için sorunsa Lenovoya bakabilirsin Jbl kullandığı için sesi gayet iyi, geçen hafta vatan bilgisayarda farklı versiyonunda denemiştim. Ayrıca lenovoda 8gb ssd var 8 gb çok düşük bi rakam olsa da sadece işletim sistemini içine kurarak bilgisayarın açılış hızını 5 saniye kadar düşürebilirsin. Zira Monster 7200rpm hdd kullanıyor ve kendimden biliyorum açılış hızı gayet yüksek, Lenovo hddsi 5400 rpmdir ayrıca Monsterdan 250gb(teoride) daha fazla alanı var, alan senin için önemliyse Lenovo tercih edebilirsin. Lenovo klavyesi ışıklı gece daha iyi kullanabilirsin. Ayrıca Lenovodaa lisanslı Windows 8.1 geliyor Monsterda kendin kurmak zorundasın Windows istiyorsan. Bunlara bakacak olursan Lenovo daha cazip görünüyor.
CaniSokucu tarafından 14/Haz/14 14:06 tarihinde düzenlenmiştir -
csr288 bunu yazdıbeyaban bunu yazdı
arkaşına sorabilirsen bi sorsana memnun mu ? karar vermekte gerçekten zorlanıyorum . şuanda toshiba a 350 22-z var gayet işimi gördü 5 yıl ısınma sorunu felan var mı
evet şimdi sordum memnun arkadaşımda seninle aynı amaç için aldı autocad - oyun falan için güzel hızlı çift ekran kartlı falan :) dediğm gibi bir tek cd-dvd sürücü yok ama takılabiliyor arkadaşıma sorduğumda tavsiye ederim dedi
-
beyaban bunu yazdıcsr288 bunu yazdıbeyaban bunu yazdı
evet şimdi sordum memnun arkadaşımda seninle aynı amaç için aldı autocad - oyun falan için güzel hızlı çift ekran kartlı falan :) dediğm gibi bir tek cd-dvd sürücü yok ama takılabiliyor arkadaşıma sorduğumda tavsiye ederim dedi
Çok sağol hocam . Biraz içime sindi gibi şuanda