folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Notebook Sata Hdd Servisi Arıyorum

Notebook Sata Hdd Servisi Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

selam arkadaslar..

seagate bir hdd nin icini actim ve tekrar kapadiyip notebookuma bagladigimda calismadi

donanımcı bir arkadasima sordum bu durumu ve harddiski acmasaydim kurtarilabilecegini kapatma isleminin fabrikada hava ayarından sonra ozel makinelerle yapıldıgını soyledi. sonuc olarak kurtarilamicagini soyledi.

bu hddyi ekonomik bir sekilde kurtarabilcek birileri varmi acaba kurtarilmasinin bi yolu varmidir, umarim bahsi gecen arkadas yaniliyordur kurtarmanin bir yolu vardir..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşın doğru söylemiş. bu arada geçmiş olsun..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

evet arkadaşın doğru söylemiş. disklerin sürtünmeye karşı direnci için, hddler vakumlanarak kapatılır. sen diske hava aldırmışsın. kurtarılamaz değil. kurtarılır ama ekonomik olmaz o işin maddi boyutu büyük. istanbulda bi firma vardı. adı şuan aklımda değil. bu tip hddlerin disklerini başka bir diske havasız ortamda takarak veri kurtarması yapıyorlardı. ama gb başına 100 $ gibi rakamlardan bahsediyorlar. işin kötü yanı, şurasını kurtar olmuyor. disk 100 gb ise hepsini kurtarıyor. maliyeti sen düşün.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

yapabileceğin hiç birşey yok.He ben illada kurtaracağım bana lazım hayat meselesi dersen bi laptop parasını gözden çıkar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    Benim laptop hdd den gacir gucur Okuma sesleri geliyor acaba benimkide mi hava aldi

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:
    -----------------------------
    Benim laptop hdd den gacir gucur Okuma sesleri geliyor acaba benimkide mi hava aldi

Seninkinin gazı var karnının ovala gazını çıkart düzelir :) Şaka tabiyki hocam bazı hdd ler gürültülü çalışır eğer o sesler ilk günden itibaren varsa o kadar önemli değil ama yeni başladıysa en kısa sürede yedeklerini al 2 gün sonra diskler kafa atar verilerini kurtaramayabilirsin sonuçta donanımsal bir şey olduğu için yapacak çokta bir şey olmuyor

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

umidi kestim o zaman sagolun arkadaslar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

Seninkinin gazı var karnının ovala gazını çıkart düzelir :) Şaka tabiyki hocam bazı hdd ler gürültülü çalışır eğer o sesler ilk günden itibaren varsa o kadar önemli değil ama yeni başladıysa en kısa sürede yedeklerini al 2 gün sonra diskler kafa atar verilerini kurtaramayabilirsin sonuçta donanımsal bir şey olduğu için yapacak çokta bir şey olmuyor

Aldigimdan beri var. Garantilik bir durum mu bilmiyorum.

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hdd içi açılırmı hoca :| keşke açmasaydın

seagete firması belki kurtarır bilinmez

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:
    SaNaL_AjaN bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

Aldigimdan beri var. Garantilik bir durum mu bilmiyorum.

Bence garantilik bir durum yok eğer aşırı sıkıntı çıkartmıyorsa genelde kapasite olarak büyük hdd lerde o sorun yaşanır.İçerisindeki plak sayısı fazladır çünkü

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

Limitless bunu yazdı:

selam arkadaslar..

seagate bir hdd nin icini actim ve tekrar kapadiyip notebookuma bagladigimda calismadi

donanımcı bir arkadasima sordum bu durumu ve harddiski acmasaydim kurtarilabilecegini kapatma isleminin fabrikada hava ayarından sonra ozel makinelerle yapıldıgını soyledi. sonuc olarak kurtarilamicagini soyledi.

bu hddyi ekonomik bir sekilde kurtarabilcek birileri varmi acaba kurtarilmasinin bi yolu varmidir, umarim bahsi gecen arkadas yaniliyordur kurtarmanin bir yolu vardir..

hangi ruh haliyle içini açtın ki?

içinde ne bulupta düzeltmeyi umuyordun ?

sırf merakından deneme yapmak istediğinden dolayı belki kurtarabilececğin bir sürü verinden oldun..

neyse geçmiş olsun.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
Toplam Hit: 1155 Toplam Mesaj: 11