Notebook Tuşlari Düzeldi Siline Bilir
-
hocalar notebook bişiler oldu :S klavyede bazı harflerde K nin yanında sayi var sayi olan harflere bastığımda mesela O basıyorum 6 cıkıyor K basiyorum 2 çıkıyor onu nasıl normal haline getircem :S
-
Fn tuşu ile.
-
fn + f11
-
yok düzelmedi olmuyor :S
-
fn tuşuna basılı tut F11 bas..
Nasıl olmuor yahu.
-
fn + num lock
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------
fn tuşuna basılı tut F11 bas..
Nasıl olmuor yahu.
-----------------------------silent mod diyorum gene olmuyor harfin yanında sayi olan tuşlar sadece böyle yapıyor :S normal mod yapıyom gene olmuyor :S
-
7-19 bunu yazdı:
fn + num lock
-----------------------------düzeldi hocamm sağolasımn yardım edenlere walla teşekkürler ya oh elinize kolunnza sağlık
-
MaxeL bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
fn + num lock
-----------------------------düzeldi hocamm sağolasımn yardım edenlere walla teşekkürler ya oh elinize kolunnza sağlık
-----------------------------hoca laptop larda zaten NumLock ve f11 aynı yani f11 e basınca olmadıda numlock a basınca nasıl oldu anlayamadım :)
edit// bu arada ben de bodrum dan :)
-
SpermMan bunu yazdı:
MaxeL bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
fn + num lock
-----------------------------avatarini degistir haci canimiz cekiyo :D
-
müridler fn tuşuna başmadan nasıl F tuşlarını mavi olarak kullanabilirim? yani normalde Fn ye basıp F10 yapınca sesi kapatıp/açıyor ama ben Fnye basmak istemiyorum çoğu zaman, ama bunu kolayca da geri alabilmeliyim tabi...