Notebookçular Bi Bakar Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

müritler yeni bi notebook almaya karar verdim benim için ekran kartı pek önemli değil bide harddisk 250 gb yi geçse yeter 2 tane notebook buldum hangisini alayım die arada kaldım

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=39192

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38148

hangisi daha hızlı olur ya da hangisinin parçaları daha kalitelidir uzun süreli olarak hangisini kullanabilirim! dediğim gibi ekran kartı fark etmez

Saygılarımla

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=39192

tabiki bunu almalısın.hernekadar nvidia sevmesemde özelliklere baktığında bundaki ekran kartı daha iyi diger özellikler aynı

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÜreticiNVIDIA
    SeriGeForce GT 100M
    Kod adıN10P-GE1
    Pipelines32 - birleştirilmiş
    Çekirdek Hızı *600 MHz
    Shader Hızı *1400 MHz
    Bellek Hızı *1066 MHz
    Memory Bus genişliği128 Bit
    Bellek türüGDDR2, GDDR3
    Max. Belek Boyutu1024 MB
    Paylaşımlı bellekhayır
    DirectXDirectX 10, Shader 4.0
    Anlık tüketim23 Watt
    Transistörler314 milyon
    teknoloji55 nm

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

alexfarrow bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben ne dedim ekran dı hdd di önemli değil hız istiyom hızz

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    ram cpu dye bakacak olursan aralarında fark yok

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hız olarak bi fark varmı yani toshiba dan mı memnun kalırım asusmu teknik serviste asus nasıl bileniniz varmı?f

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kjhjkjh
    kjhjkjh's avatar
    Dişi
    bence kefilim sen toshiba al memnun kalacağına eminim gerek servisten gerek sağlamlıktan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    iyi güzel hız istiyosunda işlemciler aynı o tabloda hdd ve ekran kartından başkakıyaslanıcak bişey yok ki :| başka marka marka yok mu beyendiğin :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek

RHCP bunu yazdı:
    bence kefilim sen toshiba al memnun kalacağına eminim gerek servisten gerek sağlamlıktan

( belirteyı toshiba da servise yolladıgın :D zaman iadede 10 gün gibi bir kaybın oluor cumartesi günü iş günü oolarak kabul etmıorlar ne kadar iyi olabılır kie servisi hakkında iyi şeyler söylyemıcem

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    hangisi olursa olsun bugün almaya bak yarın vergi vergi indirimi bitiyor =)

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

toshibanın servisi kadar iğrenc bi servis daha yok abi bi laptop gönderiosn tus takımı deişcek die :D 30 güne gelmior :D

eğer 2. el düşünürsen elimde cok saglam nirvana 2009 var garantisi falan dewam edio 2 ay bile kullanılmamıs makine 3 gb ram quad core işlemci vs 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İki bilgisayar özellikleride aynıysa toshiba dan uzak dur derim! Acer seç
Toplam Hit: 1635 Toplam Mesaj: 11