Ofis Mobilyası Arıyorum.
-
Yeni bir ofis kuracağım için komple ofis mobilyaları lazım.
Masa, sandalye,raf, dolap v.s bir ofis için gerekli olan herşey..
Temiz kullanılmış ikinci elde olabilir.
Bildiğiniz duydugunuz yada önereceğiniz ucuz satış yapan yerler varsa bekliyorum....
-
Hocam bulunduğun yerde pratiker varsa orda var gerçekten çok güzel ofis mobilyaları var fiyatta normal'dir. :)
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bulunduğun yerde pratiker varsa orda var gerçekten çok güzel ofis mobilyaları var fiyatta normal'dir. :)
-----------------------------Bugun ikea ya baktım ama hiç düzgün birşeyler bulamadım.
Pratiker aklıma gelmemişti birde pratiker e bakayım...
-
hocam biz ofis özel ofis yönetici masaları yapıyoruz yalnız ekonomik değiller biraz lükse kaçıyolar ben genede reklam yapıyım dedim.
bu arada hocam ankaradaya gelirsen sitelere gelip bakmanı öneririm mağzalardakinin yarı fiyatına alabilirsin
edit: istanbulda beylik düzüne bakabilirisn
-
Weldox bunu yazdı:
hocam biz ofis özel ofis yönetici masaları yapıyoruz yalnız ekonomik değiller biraz lükse kaçıyolar ben genede reklam yapıyım dedim.
bu arada hocam ankaradaya gelirsen sitelere gelip bakmanı öneririm mağzalardakinin yarı fiyatına alabilirsin
edit: istanbulda beylik düzüne bakabilirisn
-----------------------------İstanbuldayım.
Beylikdüzü neresinde bu bahsettiğin yerler ..
-
gitti gigiyorda felan bak istersen
-
swordfish bunu yazdı:
İstanbuldayım.
Beylikdüzü neresinde bu bahsettiğin yerler ..
-----------------------------hocam orda bi fuar alanı olcaktı diye hatırlıyorum etrafındada imlatçılar vardı galiba
-
şu ikitelli de bi yer vardı masko orası da ucuz die duydum....
-
swordfish bunu yazdı:
Yeni bir ofis kuracağım için komple ofis mobilyaları lazım.
Masa, sandalye,raf, dolap v.s bir ofis için gerekli olan herşey..
Temiz kullanılmış ikinci elde olabilir.
Bildiğiniz duydugunuz yada önereceğiniz ucuz satış yapan yerler varsa bekliyorum....
hocam gerçi yardımcı olmayacak sorum ihtiyacına ama, ne tür bir iş için ofis açıyorsun ve ortalama ofis için ayırdığın bütçen nedir acaba ?
( p.m ilede iletebilirsin zahmet olmazsa hocam :) ) -
özkan abi masko abi her istediğini bulursun azcıkta pazarlık edersin tamamdır =) kuzen dükkan açmış orda genç odası falan satıyo =)
-
Nexoff var sakaryada işini görür ;)