Öğrenci İşi Harcama Takip Programı Arıyorum
-
Hocalar öğrenci evinde kalıyorum. Şimdi ay sonunda bakıyorum neyi nereye harcamışım bilmiyorum buda sorun oluyor benim için
denediğim programlar
-veresiye
-harcamalarım
şimdi bu 2 programı kullandım bana gerekli olan şey ise
ev arkadaşıma olan borcumu göreyim
eve yaptığım harcamaları göreyim
ama bunların yanında alıcaklı olduğum paralarıda göreyim istiyorum
bu 2 programdan daha güzel program tavsiye edebilecek olan varmı?
-
notepad?
minibüsçüler bile normal deftere yazıo, yaz günü gününe hiçbirşey eksik çıkmaz.
-
harcama raporu adlı php ile yazılmış bi script var elimde. istersen upload edeyim
http://www.gebzeticaret.org/Gelir-Gider Script.rar
sanane tarafından 18/Eki/12 10:20 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bi arkadaş bu mantıkta birşey yapmıştı excel den , bi dene istersen.
-
en güzeli excele yazmak
-
Karakalem defter ve Excel den başkası yalan.
-
kur tiger2 yada go shop kurcalaya kurcalaya öğrenirsin önmuhasebecilik yaparsın part time :)
-
:)) hey gidi günler şimdi yapacağın şudur mutfak kapısının arkasına bi a4 kagdı yapıstırılır ve boylu boyunca bir T çizilir muhasebat diliyle defteri kebir(büyük defter) bukısmı geçtikten sonra t nin bi tarafına sen kendi harcamlarını yazarsın diğer tarafına da diğer arkadaşın yazar ay sonu veya 15 güne bir harcamların toplamları alınır kim fazla harcama yaptıysa diğerinden o tutarı tahsil eder yada etmez bekler bu 2 kişinin hesabı içindi
12 kişilik bir ortamda da kaldım aynı şeyi t deki cizgileri coğaltarak yaparsınız programa filan hacet yok yani ha güven olayı sıfırsa(adam almadı şeyi yazıyorsa) ozaman ya o ortamda bulunmaycan yada bir muhasebeci gibi harcamaları belgeyle beraber isteycen görecen faturaları fişleri :)) -
kartalkethuda bunu yazdı
kur tiger2 yada go shop kurcalaya kurcalaya öğrenirsin önmuhasebecilik yaparsın part time :)
tiger logonun tigersa yorum "çok az" abartı olmuş.
Kalem-defter ya da "başlat>çalıştır>notepad"
-
böyle birşeyle halledersin gibi ^_^ ?
-
www.tetrasoftware.net/uploads/1/1/5/2/11520866/kayit_defteri_04.zip
deneyebilirsin belki işine yarar