Okuldaki Tanımadığın Ve Aşık Olduğun Kızla Tanışmak-Dialog Kurmak-Çıkmak Nasıl Acaba?
-
Arkadaşlar ben daha yeni açılmış bi fen lisesinde öğrenciyim... bizim okulda bir kız var galiba aşık oldum ama daha ismini bile bilmiyorum :((... Ben şimdi kızla tanışmak, dialog kurmak, kalbinde biri varmı onu öğrenmek ve eğer yoksa kendime ayarlamak... Nasıl yapabilirim? Tecrübeli arkadaşlar veya fikri olanlar yazsın ve yardım edebilceksen yaz !!!
-
Kimse cevap vermio muu aq ? :D :S
-
abicim direk cık karsısına merhabalas ılk basta sonra isminizi öğrenebilirmiyim de napıcaksın derse adını kalbıme kazıcam de o an kız yumusar hemen artık sonrası sana kalmıs
not: bu taktıgı bırcok arkdsm dnedı ve tuttu ona göre :))
hadı kolay gelsın sana xD
-
tmm da bilo önce cıktığı veya sevdiği varmı ona bakayım tip var nasıl olsa :D
bknz: http://img515.imageshack.us/i/70291045332128906321000.jpg/
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
tmm da kim akıl werirse wersin bu senin elinde yani aynı okuldaysan ki iletişim çok daha kolay hiç ortak arkdaşın yok mu yani o konuşurken gidip tanışsan iki selamlaşma we al sana konuşma fırsatı...??
aslında olabilir ama biraz utangacım (ne birazı bayağ utangacım :D ) ama yinede bir sorayım dedm teşekkürler ... -
karşısına çıkıyorsun ve diyorsunki
benimle çıkmana karar verdim sevinebilirsin :D
kızlar bundan hoşlanıyolar a.q cidden
daha önce bi mürid söylemişti denemiştim..
-
Anlatamadım galiba ?? :S:S
Ben direk çıkmak istemiyom biraz diyalogu ilerletmek istiyorum... ondan sonra ;)
-
çıkmak ne demek ulan ? merdivenmi çıkıyon tahtaya mı çıkıyon.
Bak. kızı gördün tamam mı. bi göz işaretiyle kendine bağladın. ve yanına gittin. aynen şöyle ;
merhaba müsaitmisiniz hanfendi. biraz konuşmak istiyordum sizinle. (evet yada hayır diretirsen evet olur)
Bakın size karşı duygularım var. felan. sizinle tanışmak istiyorum açıkçası. hoşuma gidiyorsunuz.
Eğer sizde isterseniz bir gün tanışma icabında bi kafeye gidelim isterseniz.
bu yazdıklarımı ezberle. kızın karşısına çıkmak için cesaretini topla. yok utanıyom çekiniyom diyosan bi bok çıkmaz zaten.
erkek ol. senin cükün var adam ol ulan. eski günlerimi anımsatmayın. çekinmeyin. pişman olmayın benim gibi.
Ayrıca tahribatta kimse böyle yardım etmez. kendini kandırmayacaksın. dürüst olup konuşacaksın.
-
hacı tanış işte :D yanlışlıkla çarpış falan kitaplarını topla:P
-
onu tanıyan hiç mi kız arkadaşın yok onlar sorsun erkek arkadaşı var mı yok mu sonra Kaygusuz'n dediğini yaparsın ..
-
kaygusuz bunu yazdı:
varmı daha ziyadesi.. çekingen olma.. kızlar bu konuda rahattır.. biri gider biri gelir derler.. sende biri gider biri gelir de. ok.. kaygusuz doğru söylemiş...