folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öldürülen Terörist Sayısı 230 A Ulaştı.

Öldürülen Terörist Sayısı 230 A Ulaştı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
     Irak'ın kuzeyinde PKK terör örgütüne karşı icra edilen sınır ötesi harekatın 6'ncı gününde (27 Şubat 2008), bölgeye takviye maksadıyla gelen terörist gruplarla sağlanan sıcak temas, iki ayrı bölgede aralıklarla devam etmektedir.

Harekatın başlangıcından itibaren en kapsamlısı olan ve dün gece boyunca süren çatışmalarda, şu ana kadar 77 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bu rakamla, etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 230'a ulaşmıştır. Ayrıca alınan emareler, halen sıcak temas bölgesindeki terörist grupların içinde örgütün bazı üst düzey isimlerinin olabileceğine işaret etmektedir.

Dün akşam saatlerinden itibaren başlayan bu çatışmalarda beş personelimiz şehit olmuştur.

Harekat süresince ayrıca üç Geçici Köy Korucusu (GKK) şehit olmuştur.

Derinlikte belirlenen terörist mevzileri ve barınma yerleri, uçaklar ve karada konuşlu uzun menzilli destek silahları ile ateş altına alınmıştır.

Havanın kısmen düzelmesiyle birlikte, bütünleme ikmali ve takviye faaliyetleri tamamlanmıştır.

Birliklerimiz, sorumluluk sahalarındaki arazi arama tarama faaliyetlerine ve örgütün lojistik altyapısının tahribine devam etmişlerdir.

Harekatın başından itibaren, manevra birlikleri tarafından 47 mağara, 187 barınak ve sığınak, 29 hafif silah mevzii, 38 uçaksavar mevzii ve 11 ulaştırma tesisi kısmen ya da tamamen tahrip edilmiştir.

Harekat süresince bölgedeki 48 hedef grubuna (225 hedef) hava taarruzu icra edilmiştir. Bu kapsamda, teröristlere ait 13 uçaksavar mevzii, 69 mağara, 87 barınak, 5 eğitim tesisi, 21 lojistik tesis, 12 komuta merkezi, 11 muhabere tesisi ile 7 ulaştırma tesisi tam isabetle vurulmuştur.

Aynı dönemde, kara ateş destek vasıtaları 475 ayrı hedefi ateş altına almışlardır.

Harekat, birliklerimizin üstün yetenekleri ve erinden generaline tüm personelin eşsiz özveri ve kararlılığıyla sürdürülmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
    ------------

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Artık kaç terörist öldürülmesi umrumda değil. Gelsin mehmetçiklerimiz ülkesine. Nalet amerika yüzünden o kadar çok şehit veriyoruz ki....  Ayriyetten bu tür haberlerede inanmıyorum artık.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

dicek bişi bulamıyorum abi böğür böğüre tebrik etmek istiyorum

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Çok iyi gidiyorlar. Şu ana kadar gördüğüm en etkili operasyon. Kayıp malesef var. Fakat onlarınkiyle karşılaştırıldığınca son derece az. Operasyonların çok ciddi ve zekice hazırlandığı belli. Türkiye Kuzey Irak'a girmesin diyenlere kapak olsun.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58770

tamamen bir sey anlamıs değilim :S

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    son durum budur zıplattım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

sayılar ne kadar öemli ne kadar önemsiz bilmiyorum ama, 2 gün önce show habere ali kırca emekli bi askeri konuk etti 90lı yıllardaki bi harekata katılmış , yönetmiş kendisi.

ali kırca sordu kaç terörist öldürülmüştü dedi adam 2300 dedi . kaç kayıp verdik dedi adam 70küsürlü bi sayı verdi.

acaba sadece kendi askrlerini mi söldei bilmiyorum.ama verdiği sayı buydu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    yasin_55 bunu yazdı:
    -----------------------------

sayılar ne kadar öemli ne kadar önemsiz bilmiyorum ama, 2 gün önce show habere ali kırca emekli bi askeri konuk etti 90lı yıllardaki bi harekata katılmış , yönetmiş kendisi.

ali kırca sordu kaç terörist öldürülmüştü dedi adam 2300 dedi . kaç kayıp verdik dedi adam 70küsürlü bi sayı verdi.

acaba sadece kendi askrlerini mi söldei bilmiyorum.ama verdiği sayı buydu.

-----------------------------
    tek bir operasyon değil birden fazla operasyon bütünü sayılabilir o ve çok uzun süre kalındı orda.zaman içinde pkknın da donanımı gelişti,o bölgede olduklarından bögleyi daha iyi bilmeye başladılar.23oo öldrlmüş olmasınınsebebi pkknın çok daha fazla militanı olmasından dolayıdır,şimdi ki şartlar da başkadır.7o  rakamı inandırıcı değil pek 7o sayısıyla bir harekatı kastettiğini düşünüyorum ben.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yazın gelmesiyle tasfiye olacak hepsi ermenistana çuvallayacak yada cehennemi boylayacak.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeCryer
    CodeCryer's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    askerin operasyon başarısıyla devletin başarısızlığını ört bas ediyorlar

CodeCryer derki "Tecavüz kaçınılmazsa benide çağırın aq"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hocam öldürülen 170 e ulaştı öldürülen 230 a ulaştı bu şekilde devam edecekmi acaba?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1414 Toplam Mesaj: 11