Olympos Tatili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar merhaba olympos'a gitmeyi düşünüyorum bu ay sonuna doğru daha önce giden mutlaka vardır çok kalabalık olduğu söyleniyor ama geçenyıldan beri gitmek istiyorum bu ay da en uygun ay benim için nerelerde kalınır neler yapılır yardımınızı istiyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

hocam benim arkadaşlar her sene gidiyorlar ve öve öve bitiremiyorlar orayı. tam gidip görmesem de dediklerine göre bungalov tipi evler varmış klimalı sabah kahvaltılı falan ve geceliği 30-40 demişlerdi geçen sene. bilgin olsun o civarlar değişiyordur. ama dersin ki çadırda kalcam o da hem macera olur hem paran cebinde kalır. çünkü çadır alanlarında kira için cüzi bir miktar alıyorlarmış 5-10 ytl gibi.

olympos tatil için güzel bir mekan, şimdiden iyi tatiller sana...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    bnglavlarda kalmak ıstıyorum kahvaltı aksam yemegı falan rahat oluyor ama bırkac tane secenek var sanırım en agır basanı türkmen diye biryer var orası. arkadaslarına sorarmısın onlar nerede kalmıslar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Erkek
    kardeş bizim arkadaşlar bu haftalarda gitceklerdi izmirden kalkış 2gece 3gün şeklinde git gel 150 ytl falandı düşünürsen yardımcı olurum.yeme içme kalma yol dahil..

paramparça aşklar ve köpekler..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

oliympos fena güzel bir yer arkadaşlar 2 ay kaldım orada ve adrasan da geceleri süper oluyor kadirin yeri var öküz bar adında

http://www.kadirstreehouses.com/kadirstreehouses/index.htm

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Olympos'u bilmeyenlere 

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    medeniyet vatmı burda nerdedir burası

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    buraqgo bunu yazdı:
    -----------------------------

Olympos'u bilmeyenlere 

-----------------------------

Tahribat.Com müridleri için Olympos detayı 8mm'den :)

Öncelikle bir Antalya'lı olarak Olympos'un çok güzel bir tatil mekanı olduğunu söyleyebilirm fakat arkadaşın fotoğrafını eklediği alan aslında Olympos değil. Aslında Olympos diye bilinen yer de Olympos değil.

Olympos Antalya Tahtalı dağı zirvesinde 2366 mt. yükseklikte bulunan eski bir yerleşim yeri olarak tespit edildi.

Ama Olympos olarak ta adı öyle kaldı fotoğraftaki yerin.

Gidecekler için Antalya Otogarından yol ağzına kadar direk olarak götüren otobüsler mevcut.

Ayrıca yol ayrımından Olympos köyüne kadar giden araçlarda var.

Konaklama için birçok pansiyon mevcut günlük sabah kahvaltısı ve Akşam yemeği dahil 25-35 Tl arası oda bulabilirsiniz.

Çekebileceğiniz, gidebileceğiniz çok tarihi yer ver fotoğraf makinanızı muhakkak götürün.

Çıralı/Yanartaş a çıkıp dağın nasıl yandığına şahit olursunuz.

Antalya merkezinden full kasko araç kiralayıp gidebilirsiniz. 50 lira bezin ile gider gelir + Şehirde gezersiniz 1.4 bir araç ile.

Olympos güzeldir.

Ama Antalya'nın çok çok çok daha iyi yerleri mevcut.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    karı kız çok oluyomu burda. kızsız tatil düşünülemez :)

sokayım onun tezine...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    olimposta birkaçgünlük bir tatil yaptım. Güzel yer ama abartıldığı kadar değil. Sahil yakın yerler pahalaı olur. ama 5 dk yürüme meseafesinde ahşapdan 2 kişilik ağaç evler var çok güzel olurlar.Denizi çok güzel değildir. Sahilinde kum diye birşey yok :) Eşşek kadar kayamk taşlardan oluşmuş bir kumsalı var.Ben gittiğimde türk fazla yoktu geneli rustu. Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. ya benbiyer buldum angels lı bırseylerdı ama dıgerlerıne gore cok pahalı neredeyse 2 katı ıstıyorlar. normal bunglw ama onunde kucuk bır balkon gıbı yerı var masalar falan orası benı cezbetti. Mesela ben bisiklet kiralamak istiyorum nereden kiralayabilirim nerelerden alışveriş yapılabilir ha deyince alışveriş yapabılecegım yere araç bulabılırmıyım vs ... tekrar tesekkurler ılgınıze.
Toplam Hit: 1380 Toplam Mesaj: 11