One Click Multiple Files Download
-
Şimdi birtek download butonumuz var. Bu butona tıkladığımda "a.mxf" ve "a.xml" isimli iki dosyamı birden download edicek bir sistem gerekli. Yalnız piyasadaki sıkıştırılmış dosya şekli olmayacak şekilde bir çözüm lazım.Yani bu iki dosyayı "a.rar" şeklinde tek dosya yapıp indirilmeyecek. Bir çözüm daha var o da yeni popup ve indirme o da biraz kullanışsız.Bu ikisi dışında bir fikri olan var mı?
-
Dostum birincisi şu başlıkları Türkçe yaz. Zaten kod yazmaktan İngilizce'yi söktük amk bide sen yapma... Sorunun cevabına gelince:
Tamamen tahmini olarak konuşuyorum. ImageButton'un "PostBackUrl" sine gereli dosya konumunu verirsin. Ayriyetten "Click" olayına Response.Redirect("konum"); şeklinde yönlendirirsen OLABİLİR diye düşünüyorum...
-
Valla hiç dikkat etmedim dostum başlığa kafa bulanık...Senin Redirect yöntemine gelince burda da sonuçta yeni sayfa açıcak yani söylediğim ve şuan kullandığım yeni bir popup yöntemi ile aynı hatta daha problemli.
-
Yok şimdi sen Click eventine Response.Redirect("a.mxf"); diyip aynı zamanda ImageButton'un PostBackUrl'sine "a.xml" yolunu gösterirsen olabilir. Ama şuda var, XML dosyasını direkt download mı eder browserda mı gösterir bilemem.
-
İşte onu diyorum yeni bir sayfa açar ama download da eder.Benim istediğim temiz bir şekilde ikisini de download etsin.Yani tek dosya download u gibi pürüzsüz.Yoksa şimdiki sistemde popupla indiriyor.
-
Ama şu var Redicret metodu eğer direkt dosya ise sayfa falan açmaz diye biliyorum. Direkt downloada başlar diye biliyoruö. Yanlış hatırlıyor olabilirimde.
-
javascriptle yapılabilir sanki
function indir(){
window.location.href="1.dosya yolu";
window.location.href="2.dosya yolu";
}
</script>butonun onclickine verirsin böyle olmazsada 2 tane iframe koy onların locationuna dosyaları verdirirsin javascriptle
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
function indir(){
}butonun onclickine verirsin böyle olmazsada 2 tane iframe koy onların locationuna dosyaları verdirirsin javascriptle
-----------------------------Dostum bu benim popup yöntemi diye bahsettiğim ve şuan kullandığım yöntem.
-
mstraker bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
function indir(){
}butonun onclickine verirsin böyle olmazsada 2 tane iframe koy onların locationuna dosyaları verdirirsin javascriptle
-----------------------------Dostum bu benim popup yöntemi diye bahsettiğim ve şuan kullandığım yöntem.
-----------------------------sayfada 2 tane frame olsun onların locationunu değiştirirsin popup açılmaz
-
Evet mantıklı aslında dialog gösteriminde problem olmazsa olur aslında
-
httprequest nesnesini kullansan ?
soruyu anlayamadım tam (: