Online Oyun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

şimdi biliyorum dalga geçenler olabilir yada sende kimsin yapıcan bilmemne ama ben bu durumdan çok rahatsızım şuanda

bildiğiniz gibi 1tane online oyunumuz var oda istanbul kıyamet vakti oyun ortada ve vasat olduğunu hepimiz biliyoruz bence bu bir başlangıçtı

yani kötü de olsa yapabiliriz diye şimdi benim söylemek istediğim dünyada en fazla online oyun oynayan biz türkleriz ve oynadiklarımızın hepsi yabancı oyunlar

yani örnek veriyorum küçücük güney kore ayda bir yeni online oyun yapıyor elektronik yapiyor vs vs bizde bu oyunları oynayip üstüne onlara para veriyoruz

aranız da oynayan para veren yoksa bile emin olunki bu çılgınlıkta türkiye dünya para ödüyor bu oyun firmalarına

niye bizim de güzel bir oyunumuz olmasin diye sordum kendime , ben bu yazılım işinden hiç çakmam yani forumda biri hesap makinesi yapılışını koymuştu onu bile beceremedim ama birde şu var oyun yapımcıları da oyuncuların isteklerini yerine getiremiyor yani atiyorum bircok dandik online oyunvar ama o oyunlara 1,2 özellik eklenirse belki milyonlar oynar

şimdi yardım etmez çoğunuz ama niye bizde yapmayalim yapımı 2-3yıl sürse bile ben en azından kendi çapımda verebileceğim tüm desteği veririm ve öğreten olursa nasil yapılır nedir öğrenmeye çalışırım kadro toplanır aramızda çok iyi kod yazarları var ama tabi herkezin işi gücü var zaman ayıracak vakti olmaya bilir

şimdi düşünün hepimiz programlar oyunlar kullanıyoruz ve bunlara para da ödedimiz oluyor yada ödeniyor bazıları tarafından

en azından bir oyun program yapalim Türkler de yapabilirmiş desinler , ?

ben bu konuyu sağdece halimize üzüldüğüm için açtım bende online bir oyuncuyum bende para ödüyorum diyorum kendi kendime bu para biye yurtta kalmasin eger varsa yardım etmek isteyen yassın büyük ihtimalle konu kaybolacaktir ve her zamanki gibi dünya dönmeye devam edicektir : (

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    Bir senedir hükümran senfoniyi bekliyoruz çıkmadı daha ne biçim işse. tester olalim dedik olamadik. hükümran senfoni herkese yetecek bir oyun gibime geliyo:)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bir senedir hükümran senfoniyi bekliyoruz çıkmadı daha ne biçim işse. tester olalim dedik olamadik. hükümran senfoni herkese yetecek bir oyun gibime geliyo:)

ben aşa yukari 1yıl önce tester olmak için başvurim dedim e mail geldi tester alinmiyor diye adam lar bide snek tv ye çıktılar okadar konuştular yok şöle olcak yok böle kafamızda var niye olmuyor anlamiyorum : ((

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    crysis in yapımcılarında onaline oyun bekliyoruz (:  online oyun yapsalar güzel olur aslında

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    crysis in yapımcılarında onaline oyun bekliyoruz (: online oyun yapsalar güzel olur aslında

crysis grafik olarak güzel oyun olarak çok berbat oyunu defalarca bitirmeme rağmen farcry da da olan çatışma bölümleri çok kötü

bunu en iyi yapan oyun cod4 yani bir insan bu kadar gerçekçi ölür ancak tersine crysis de sniper la adama 100mermi atiom adam oldu yerde sağa sola bakmaya

dewam ediyor farcry da daha da kötüydü crytek oyunlarını yaparken bunu niye böle kötü yapıyor anlamadim gitti çok sinir ediyor insanı cs oynarken bile

1.6 kaç yıllık oyun gerçekte bir insan nasil ölüyorsa onun gibi öldürüyorsun adamı crysis de tara allam tara yok adam tank ölmüyor =) ,

grafik de 1numara ama oyun olarka kötü

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    crysis in yapımcılarında onaline oyun bekliyoruz (:  online oyun yapsalar güzel olur aslında
    dai yapımcı firmanın sahipleri TÜRK, programcılar arasında hiç TÜRK yok :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    yasasın knıght onlıne :D:D

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    zamanında knight a çok para yatırdım, silkroad da oynadım, şu anda rakion a sarmış durumdayım ve nadirde olsa para harcıyorum onada ama istanbul kıyamet vaktiymiş falan hiç onlar gibi olabilirmi? bence bi 2030 a faln gelelim belki bi kıpırdanma olur ama ne olursa olsun knight var bu dünyada...neyse güsel bi konuya değinmişsin

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:
    crysis in yapımcılarında onaline oyun bekliyoruz (: online oyun yapsalar güzel olur aslında
    dai yapımcı firmanın sahipleri TÜRK, programcılar arasında hiç TÜRK yok :)

hadi yaa. bende e güzel türkler yaptı diye seviniyodum :D tüh işe bak :D walla üzüldüm şimdi bak :/ 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    Knight Oynuyorum epeyde para oduyorum :S yapıda turke gıtsın :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    29unda açılcak yeni bi oyun var. beni böle kanlı oyunlar tutuyo. siz oynarsınız:D ben metin2 oynuyodum dersler yüzünden bırakmak zorunda kaldım. lvl59 warrior çarı verdim gitti beleşe. elemanını bulsaydım para da ederdi. oyuna bismillah demek isteyenler için bu yeni oyunun linki de şu: http://www.playrequiem.com/Index.aspx

maşiyi görüyon mu maşiyi?
Toplam Hit: 1433 Toplam Mesaj: 11