Orijinal Xp Ler Gene Korsan Oldu? Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    legal xp pro su kullanılarak orijinalleştirilen xp ler gene korsan oldu. legal xp kullanılarak oluşturulan key ler de çaılşmıyor. elinde doğru çalışan başka pro olan var mı? buna benzer bi başlığı bu konu altında gördüm konuyu yanlış açtıysam özür dilerim.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    daha dun bununla etkinlestirdim))http://rapidshare.com/files/33149254/xp_tahribat.zip   ... kolay gelsin)

yok biSi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    hocam aynı şey şimdi banada oldu yeni restart attım bi baktım sag altta bişey var bi tıkladım yazılımınız orj deildir dio mort oldum kaldım valla:S tbtciler varsa bi çözüm el etın bi

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    ustteki linki bi dene bakalim)

yok biSi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    bi an panik oldumda:)modemi kapat net baglantın olmasın oyle yap oldu bende dene bi..

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Animetallic
    Animetallic's avatar
    Erkek

arkadaşlar bugün benim win de aynı şekilde uyarılar verdi
    daha önce bi programla serialı değiştirerek lisanslamıştım
    ama bugün uyarılar geldi
    bu linkteki crack i yaptım yazdığınız gibi neti filan kapattım
    ama olmadı restart yaptım uyarılar devam ediyo
    crack i tekrar çalıştırdığım da "zaten etkinleştirildi" yazıyo :s
    yardımcı olabilir misiniz?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

otomatik güncelleştirmeleri kapatın..

1-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents kısmına gidin.

2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın, açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.

3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.

4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:

%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci seçeneği, yani "Evet,Windows u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip, ileri'yi tıklayın.

6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda
    "Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda, gerekli yere yeni ürün anahtarınızı girin,"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar "Telefonla Windows etkinleştir" penceresini gelecek, hiç bir işlem yapmadan kapatın.

7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

8-Tekrar, Başlat/Çalıştır a gelin,4 ncü adımda uyguladığınız prosedürü bir defa daha uygulayın.Eğer herşey yolunda gittiyse "Windows Zaten etkinleştirildi, Çıkmak için Tamam'ı tıklayın" yazan pencere gelecektir.Tamam'ı tıklayıp buradan çıkın, yeni ürün anahtarınız etkinleşmiştir...

V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    Size engüzel ipucu oto güncellemeleri kapatın ben yeni formatladım sayılır hiç bi işlem yapmadım orjinallik için güncellemeler kapalı hiçbi uyarı gelmio.Hiç bi zararınıda görmedim kapalı olmasının.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Animetallic
    Animetallic's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:
    -----------------------------

otomatik güncelleştirmeleri kapatın..

1-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents kısmına gidin.

2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın, açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.

3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.

4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:

%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci seçeneği, yani "Evet,Windows u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip, ileri'yi tıklayın.

6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda
    "Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda, gerekli yere yeni ürün anahtarınızı girin,"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar "Telefonla Windows etkinleştir" penceresini gelecek, hiç bir işlem yapmadan kapatın.

7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

8-Tekrar, Başlat/Çalıştır a gelin,4 ncü adımda uyguladığınız prosedürü bir defa daha uygulayın.Eğer herşey yolunda gittiyse "Windows Zaten etkinleştirildi, Çıkmak için Tamam'ı tıklayın" yazan pencere gelecektir.Tamam'ı tıklayıp buradan çıkın, yeni ürün anahtarınız etkinleşmiştir...

V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J

-----------------------------
    Hay Allah senden razı olsun d:
    çok sağol ya çok makbule geçti

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

essan hoca saolasın wala az daha .öte geliyoduk :D:D

sayende yırttık :D:D 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Animetallic
    Animetallic's avatar
    Erkek

Arkadaşlar korsan xpler artık kurtarılmiyor geçmiş olsun :s
    yukarıaki işlemi yaptım demiştim 1-2 gün sonra iexplorer http: //...spaces.live.com/ adresinde bi hata verdi kapandı
    bu hatayı pek sallamadım daha önce iexplorer6da çok yapıyodu gene saçma bi nedendendir dedim daha sonra facebookta hata verdi, bu site fiefox uyumulu diye bazı hatala olabilir dedim. :s
    bi kaç gün sona cleanmgr.exe yi çalıştırdım daha dosyaları göstermeden o da hata verdi ve kapandı. Disk denetim yaptım tekrar cleanmgr.exe yi çalıştırdım normal çalıştı. Bi kaç gün sonra local settings klasöründe işim vardı tam açtım o klasörü explorer.exe hatası oldu kapandı, ben kıllandım, cleanmgr.exe çalışıyo mu diye bi baktım o da göçmüş gene, gene denetledim olmadı, (aynı hatalar) üstüne drwtsn.32.exe hatası da eklendi. Tam denetim yaptım "pcyi restart yapmak gerektirir" olan cinsinden, o da kurtarmadı, sistem geri yükleme yapıcaktım ama hangi tarihe döneceğimi bilemedim çünkü hata süekli çıkıyodu, ben de kaldırmıştım sistem geri yüklemeyi trojan girmiş olabilir diye, tarattım filan(nod32 ile), düzelmedi. şimdi cleanmgr.exe ve local settings klasörü açılmıyo local settings nadiren açılıyo ama bu sefer alt klasörler hata veriyo.

Sonuçta korsan xp olduğundan bill am_camız bi şekilde halletmiş etkinleştirmeden önceki son güncellemede (daha sonra kapatmıştım)
    xpleri baştan kurup bu başlık altına son yazılan  o ürün etkinleştirmeyi yapsak düzgün çalışır belki (gittiği yere kadar o da) bunun dışında bi çözüm var mı bilmiyorum ama lisanslı kurucam galiba. :s

Toplam Hit: 2900 Toplam Mesaj: 11