Orjinal Bir Virüs...
-
Arkadaşlar bu programı denedim... HolyOne Hard Formatter XP. Bana hdd yi yakabilecek bir virüs lazım bu işle ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum bana yardımcı olabiirlerse çok ii olur...
-
nasıl yani fiziksel olarak mı yakacak..? bildiğin benzin döküp, çakmakla tutuşturmuş gibi..?
-
Yahu şimdi işin raconunu bilenler vardır hdd ye fiziksel olarak zarar vermek istim yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım etsin bilmeyenlerde zevzeklik etmesin...
-
kardeşim bunu bu günlerde yapman pek olağan değil belki bi 15 yıl önce yaşasaydın ozamanki donanımlara bazı virüsler harbi zarar veriyomuş mesela binlerce format atarak monitörün ortasına doğru bi ışık vererek tüpünü patlatmalar işlemcileri yakmalar gibi ama şimdi hepiciinin güvenlik kitleri var ve donanıma bişe olucak sa hemen dewreye giriyolar mesela işlemcilere entegre anti virüs chipleri öle bişeler war belki terimlerde hatalarım olabilir ama aslı böle
-
Teknoloji gelişti evet ama insan bilgi birikimide arttı belki vardır günümüz teknolojisine kafa tutan... Bakalım ben bekliyorum :)
-
ama sanırım komple biosu silen bi virüs wardı galiba o da işini görebilir ee adam bios yazmayı bilmiyosa teknik servise werir bayaaa para masrafı yapar hatta üzerine başka bozukluklarda çıkar
-
HDD ne zaman yanar ->Aşırı ısınırsa
Üzerindeki bozuk sektörler çoğalırsa.
Bence bunlar üzerinde çalış... -
Eee Ben madem bunlar üzerinde çalışacak kadar iisem neden böyle bir istekte bulunayım???
-
arkadaşm hdd yakmak istiosan kapat fanları öyle devam et kullanmaya ..
-
Zekice bir fikir adama diecem fanların soketlrini çıkarsana o çıkarırsa hdd de yanar... Töbe töbe..
-
al kardes sunu dene bakalım... :D
http://rapidshare.de/files/27069633/dene_bakam_olcakm_.zip.html
Toplam Hit: 2410 Toplam Mesaj: 11