Orjinal Zippo Satan Yerler
-
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşa zippo alıcam ama orjinal ve uygun fiyata satan biryer arıyorum sizin tavsiye ettiğiniz bir site varmı hepsiburada hariç :D
-
D&R fiyatlarıda uygun ve zippo çeşiti olarak da epey çeşit bulabilirsin.
-
AchtunG bunu yazdı
D&R fiyatlarıda uygun ve zippo çeşiti olarak da epey çeşit bulabilirsin.
EYW bakayım bir teşekkürler
-
bende var :) elimde şuan 2 çesit var tbtden 2 arkadaşa da satmıştım.alış-veriş konularına ayar verilince konu açmadım buraya.pm atabilirsin ;)
heza tarafından 31/Ağu/12 23:57 tarihinde düzenlenmiştir -
genuine yazan her ürün orijinal, aldım denedim.
-
heza bunu yazdıben varım :) elimde şuan 2 çesit var tbtden 2 arkadaşa da satmıştım.alış-veriş konularına ayar verilince konu açmadım buraya.pm atabilirsin ;)
:)) rast gele :D
-
heza bunu yazdı
bende var :) elimde şuan 2 çesit var tbtden 2 arkadaşa da satmıştım.alış-veriş konularına ayar verilince konu açmadım buraya.pm atabilirsin ;)
Hertürlü kefilim bu müride.. Elden alışverişimiz oldu ama kısa muhabbetimizle ödeme kargo şekliyle bile ben kefil olurum o derece güvenilirdir..
-
Heima bunu yazdıheza bunu yazdı
Hertürlü kefilim bu müride.. Elden alışverişimiz oldu ama kısa muhabbetimizle ödeme kargo şekliyle bile ben kefil olurum o derece güvenilirdir..
Teşekkür ederim hocam, iyi günlerde güle güle kullan.
-
bu güne kadar 5 zippom oldu, 1i canada dan gelmişti ve şunu söyleyebilirim canadadan geleni görünce anladım diğer 4ü yalan, yani sesiymiş vs. hikaye kaliteli imitasyonda hepsi oluyor fakat bir kere orjinal zippo kullan sahteyi heryerde anlarsın. Gerçekten kalite farkı var ve Türkiyede orjinal zippoya pek rastlamadım. Çoğu yer orjinal fiyatına imitasyonları kitliyor.
-
d and r kolpa satmaz.alacaksan oradan al derim..
-
heza bunu yazdı
Hacı pm atıcam sana
Teşekkürler arkadaşlar