folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ortaçağ Baltası Veya Teber Nereden Bulabilirim.



Ortaçağ Baltası Veya Teber Nereden Bulabilirim.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2007
    Erkek
    Balta arıyorum ama oduncu baltasından ziyade ortaçağ baltası veya çift taraflı balta tütü şeyleri nereden satın alabilirim. Ankara,istanbul,erzurum, kırşehir gibi illerde nereden bulabilirim. Teberde olabilir. Cüneyit arkın filimlerinde saray muhafızlarının kullandığı baltalardanda olabilir. Yanlız süs olmayacak, iş de görmesini istiyom. 

    Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Haziran/2007
    Erkek
    Dai balta dediin alet ya oduncu baltası ya süs amaçlı oluyo genelde.Özel yapım bulurmusun bilmem ama o süs tarzı baltaların kullanım amaçlılarından izmirde gördüm,ayriyeten sapı açılıyo bide bıçak çıkıyodu içinden baston kılıç tarzı :D av malzemesi satanlarda bulabilirsin ;)

    Söz gümüşse, altın paradır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    karakoy isportacılardan, kapalı carsıdan, tahtakaleden veya mısır carsısının eminonu meydan kapısından girip hemen arka kapısından cıktıktan sonra 2. sagdaki sokaktan devam edip yine sagtarafta bulunan japon carsısından(bi han ama adını bilmiyorum) bulabilirsin.

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 1676 Toplam Mesaj: 3