Osgbanaliz.Com Bu Tip Bir Site Nasıl Yapılır?
-
arkadaşlar tam aradıgım tarz bir yazılım kişi istediği hizmeti yazıcak, kayıtlı firmalar teklif verecekler. Wordpress teması yada elinde boyle bir yazılım olan varmı?
-
armut.com siteside bu tarz bi site
-
arkadaşlar böyle bir siteyi nasıl yapabilirim ciddi olarak kaç zamandır arıyorum ama tecrubeli arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum.
-
tema olayını bilmem ama benim eski buddy böyle bir site yapmıştı
ve bu site çek cumhuriyetinde yılın fikri seçilmişti
ama bu siteler pek tutmuyor hocam..
unbalanced tarafından 09/May/15 22:30 tarihinde düzenlenmiştir -
tam olarak anlıyamasamda güzel bir site olmuş
-
Anaa benim yakın dostumun sitesi bu dur printscreen göndereyimde koltukları kabarsın:D
-
İstersen wp tema olarak klonlayabilirim ölü bir fiyat vermemen kaydıyla :D
-
anaconda bunu yazdı
tam olarak anlıyamasamda güzel bir site olmuş
bu site senin bahsettiğin tarzda değil biraz daha bireysel hocam. yani firmalar değil de şahıslar ilan veriyor. Arayan ve aranan şeklinde. Yani sen matematik dersi veriyorsan saat ücretini bilgilerini, konumunu v.s. yazıyorsun, ve seni bulan da anlaşıyor yorum yazıyor v.s. Diğer şey de mesela matematik dersi almak istiyorsan konu açıyorsun, oradan sana ulaşıyorlar, atıyorum saatlik 180 czk dan matematik 1 dersi almak istiyorum diye.
Mantık bu şekilde yani.. Tema olarak da fikir vermesi açısından paylaştım..
-
cemnet bunu yazdı
Anaa benim yakın dostumun sitesi bu dur printscreen göndereyimde koltukları kabarsın:D
Haha tanıdık çıktı
1234567B bunu yazdıİstersen wp tema olarak klonlayabilirim ölü bir fiyat vermemen kaydıyla :D
Hocam aynısını istemiyorum bu mantıkla çalışan birşey arıyorum
unbalanced bunu yazdıanaconda bunu yazdıtam olarak anlıyamasamda güzel bir site olmuş
bu site senin bahsettiğin tarzda değil biraz daha bireysel hocam. yani firmalar değil de şahıslar ilan veriyor. Arayan ve aranan şeklinde. Yani sen matematik dersi veriyorsan saat ücretini bilgilerini, konumunu v.s. yazıyorsun, ve seni bulan da anlaşıyor yorum yazıyor v.s. Diğer şey de mesela matematik dersi almak istiyorsan konu açıyorsun, oradan sana ulaşıyorlar, atıyorum saatlik 180 czk dan matematik 1 dersi almak istiyorum diye.
Mantık bu şekilde yani.. Tema olarak da fikir vermesi açısından paylaştım..
Evet hocam aşağı yukarı sistem boyle çalışıcak ama bunu nasıl yapabilirim. İnan artık çok yoruldum. Eski bi murid olarak sizlerden yardım bekliyorum nasıl bir tema kullanabilirim hangisi uygun olabilir.
-
7 ay bu proje üzerinde çalıştım başlarda php mysql ikilisi ile yaparsın ama hayvan gibi istatistik tutuyum felan dersen işin içine cassandra girer. Bu arada proje neden uzun sürdü diyeceksiniz müşteri etmeni diyim :D
-
Ccaglayan bunu yazdı
7 ay bu proje üzerinde çalıştım başlarda php mysql ikilisi ile yaparsın ama hayvan gibi istatistik tutuyum felan dersen işin içine cassandra girer. Bu arada proje neden uzun sürdü diyeceksiniz müşteri etmeni diyim :D
Çok güzel yazılım ellerine sağlık bende boyle bir tema arıyorum mecbur yazılım bilgim yok.