Ösys Yanlış Tercih
-
yanlış tercih durumunda noluyor bilen varmı ? olduki tuttu 2. tercihlerde başka biyer yazılabiliyor mu ?
-
gelirse yazamazsın.
-
aöf falan yazılıyor mu ?
-
göte geldin benim kuzenin başına gelmişti, ya zike zike gitcen yada bidaha ki sene okul puanının yarısıyla gircen.
Amk nasıl yanlış tercih yapıyonuz anlamıyorum.
Neyse geçmiş olsun. Bi bardak soğuk su iç.
-
bir iki kişi 2. tercihlerde aöf yazabilirsin dedi. doğrumu ?
-
biryere yerleştirildinse hiçbir şansın yok. açıkta kaldınsa ikinci tercihleri yapabilrisin fakat çoğu kontejyan dolmuş oluyor. ösym de hiçbir şekilde yanlış tercih durumunda yardımcı olmuyor.
-
2. tercihde afö yazabilirsin
-
her öğrencinin bir örgün birde açık öğretim okuma hakkı var. ikinci tercihlerinde sadece açıköğretim kontenjanlarını yazabilirsin.
-
FurkanmiX bunu yazdı
her öğrencinin bir örgün birde açık öğretim okuma hakkı var. ikinci tercihlerinde sadece açıköğretim kontenjanlarını yazabilirsin.
Yanlış bilgi.4 yıllık okuyan birisinin aöf okuma şansı var bunun haricnde 2 okul birden okuma gbi lüksün yok.Ayrıca tercihlernden tutan olursa bir daha terch yapamazsın -
aref bunu yazdıFurkanmiX bunu yazdı
Yanlış bilgi.4 yıllık okuyan birisinin aöf okuma şansı var bunun haricnde 2 okul birden okuma gbi lüksün yok.Ayrıca tercihlernden tutan olursa bir daha terch yapamazsınhadi ya :) ben geçen sene ilk tercihlerimde yerleştim ikinci tercihlerimde yani ek kontenjanlarda ise aöf adalet yazdım onada yerleştim. Kaldıki Senin 4 yıllık dediğin herhangi bir lisans programında okuman aöf ten bir bölüm seçmene engel değil. her öğrenci bir örgün ve birde açıköğretim eğitimi alabiliyor. yönetmelik madddelerinde yazıyor. şuan o maddeleri göremedim fakat böyle yani :). kaldıki diyosun tercihlerinden tutan olursa bir daha tercih yapamassın :) asıl bu yanlış bilgi iyi araştır kardeşim. ek kontenjan zımbırtısında da bal gibide aöf yazar yerlesirsin ;)
-
FurkanmiX bunu yazdıaref bunu yazdıFurkanmiX bunu yazdı
Yanlış bilgi.4 yıllık okuyan birisinin aöf okuma şansı var bunun haricnde 2 okul birden okuma gbi lüksün yok.Ayrıca tercihlernden tutan olursa bir daha terch yapamazsınhadi ya :) ben geçen sene ilk tercihlerimde yerleştim ikinci tercihlerimde yani ek kontenjanlarda ise aöf adalet yazdım onada yerleştim. Kaldıki Senin 4 yıllık dediğin herhangi bir lisans programında okuman aöf ten bir bölüm seçmene engel değil. her öğrenci bir örgün ve birde açıköğretim eğitimi alabiliyor. yönetmelik madddelerinde yazıyor. şuan o maddeleri göremedim fakat böyle yani :). kaldıki diyosun tercihlerinden tutan olursa bir daha tercih yapamassın :) asıl bu yanlış bilgi iyi araştır kardeşim. ek kontenjan zımbırtısında da bal gibide aöf yazar yerlesirsin ;)
artı bir bilgi olarak ; tercihlere aöf yazmasan bile okuldan alacağın bir öğrenci belgesiyle "ikinci üniversite" kapsamında aöfde bir bölüme kaydolabiliyorsun .. 2 yıllık 4 yıllık okuyor olman ve sınava girmen farketmez..