Ösys Yanlış Tercih

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

yanlış tercih durumunda noluyor bilen varmı ? olduki tuttu  2. tercihlerde başka biyer yazılabiliyor mu ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

gelirse yazamazsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

aöf falan yazılıyor mu ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

göte geldin benim kuzenin başına gelmişti, ya zike zike gitcen yada bidaha ki sene okul puanının yarısıyla gircen. 

Amk nasıl yanlış tercih yapıyonuz anlamıyorum. 

Neyse geçmiş olsun. Bi bardak soğuk su iç.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bir iki kişi 2. tercihlerde aöf yazabilirsin dedi. doğrumu ?  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

biryere yerleştirildinse hiçbir şansın yok. açıkta kaldınsa ikinci tercihleri yapabilrisin fakat çoğu kontejyan dolmuş oluyor. ösym de hiçbir şekilde yanlış tercih durumunda yardımcı olmuyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2. tercihde afö yazabilirsin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

her öğrencinin bir örgün birde açık öğretim okuma hakkı var. ikinci tercihlerinde sadece açıköğretim kontenjanlarını yazabilirsin.

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek
    FurkanmiX bunu yazdı

her öğrencinin bir örgün birde açık öğretim okuma hakkı var. ikinci tercihlerinde sadece açıköğretim kontenjanlarını yazabilirsin.

Yanlış bilgi.4 yıllık okuyan birisinin aöf okuma şansı var bunun haricnde 2 okul birden okuma gbi lüksün yok.Ayrıca tercihlernden tutan olursa bir daha terch yapamazsın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek
    aref bunu yazdı
    FurkanmiX bunu yazdı

Yanlış bilgi.4 yıllık okuyan birisinin aöf okuma şansı var bunun haricnde 2 okul birden okuma gbi lüksün yok.Ayrıca tercihlernden tutan olursa bir daha terch yapamazsın

hadi ya :) ben geçen sene ilk tercihlerimde yerleştim ikinci tercihlerimde yani ek kontenjanlarda ise aöf adalet yazdım onada yerleştim. Kaldıki Senin 4 yıllık dediğin herhangi bir lisans programında okuman aöf ten bir bölüm seçmene engel değil. her öğrenci bir örgün ve birde açıköğretim eğitimi alabiliyor. yönetmelik madddelerinde yazıyor. şuan o maddeleri göremedim fakat böyle yani :). kaldıki diyosun tercihlerinden tutan olursa bir daha tercih yapamassın :) asıl bu yanlış bilgi iyi araştır kardeşim. ek kontenjan zımbırtısında da bal gibide aöf yazar yerlesirsin ;)

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    FurkanmiX bunu yazdı
    aref bunu yazdı
    FurkanmiX bunu yazdı

hadi ya :) ben geçen sene ilk tercihlerimde yerleştim ikinci tercihlerimde yani ek kontenjanlarda ise aöf adalet yazdım onada yerleştim. Kaldıki Senin 4 yıllık dediğin herhangi bir lisans programında okuman aöf ten bir bölüm seçmene engel değil. her öğrenci bir örgün ve birde açıköğretim eğitimi alabiliyor. yönetmelik madddelerinde yazıyor. şuan o maddeleri göremedim fakat böyle yani :). kaldıki diyosun tercihlerinden tutan olursa bir daha tercih yapamassın :) asıl bu yanlış bilgi iyi araştır kardeşim. ek kontenjan zımbırtısında da bal gibide aöf yazar yerlesirsin ;)

artı bir bilgi olarak ; tercihlere aöf yazmasan bile okuldan alacağın bir öğrenci belgesiyle "ikinci üniversite" kapsamında aöfde bir bölüme kaydolabiliyorsun .. 2 yıllık 4 yıllık okuyor olman ve sınava girmen farketmez..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
Toplam Hit: 1901 Toplam Mesaj: 11