Özel Puzzle Yaptırmak İstiyorum
-
S.a müridler bu konuyu buraya yazıyorum çünkü
yanlış hatırlamıyosam sanırım aramızda matbaa işleriyle uğraşan arkadaşlar vardı
bu konuda yardımcı olurlar dıye dusunuyorum.
bi arkadasım bi fotoyu 1000 parca puzzle yaptırmak ıstıyo
bu konuda yardımlarını beklıyorum.
-
Burda kim var bilmiyorum ama fotografcilarin çoğu yapiyor artık
-
_____
-
Hocam fotoğrafçılarda veya internetten 30 ila 50 lira arasında bulabilirsin.
-
-
1000 parça 50x70 ebatlarında 100 TL'ye yaparım. Basılması 2-3 gün sürer.
Bu arada şuna puzzle demek yapboz demekten daha mı kolay oluyor Türkçe niye bu kadar batıyor size.
-
DarkSkull bunu yazdı
Bu arada şuna puzzle demek yapboz demekten daha mı kolay oluyor Türkçe niye bu kadar batıyor size.
Senin nick neden türkçe değil, bu kadar mı batıyor türkçe ?
-
Cizik
-
CEO bunu yazdıDarkSkull bunu yazdı
Senin nick neden türkçe değil, bu kadar mı batıyor türkçe ?
Adı üstünde nick. İster japonca seçerim ister farsça. Yabancı forumlarda da üyelikler var her yerde tek isim olsun diye o şekilde yaptım. Anlamsız harfler topluluğu da olabilirdi. Uzun uzun onun sebeplerini sana saymayacağım şimdi. Mantıksız sebebi bile olsa nick kullanmaya ergen yaşlarda başlarsın saçma sapan nickler olabilir sonra onunla devam edersin. Konuşma ile nick aynı şey değil.
Konuşurken ya cümlenin tamamını ingilizce kur ya da aralara ingilizce kelimeler katma. Bundan 50 yıl sonra kimse yapboz kelimesini hatırlamayacak. Böyle bir sürü kelime var. Teker teker hepsi kaybolacak. Adam cd yazıcı demiyor yazmayı da bilmiyor bana raytır lazım diyor. Böyle mal mal durumlara girmekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum.
-
Hocam bana da bileklik yaptırabiliceğim biryer lazım. Plastik bileklikler var League of legend bileklikleri gibi. (salça oldum konuya ama kusuruma bakma up olsun bide :) )
-
Şöyle bir yer var.
http://www.tisho.com/kendin-tasarla/kalpli-puzzle_49_1