folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Panasonic Yetkili Servisinin Yaptıkları...



Panasonic Yetkili Servisinin Yaptıkları...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Doğu Banktan birkaç sene önce projeksiyon televizyon almıştık. televizyon 1. sene önce bozuldu görüntü ekrana tam yansımuyordu ve kaymıştı 1 gün sonrada hiç açılmamaya başladı. ve panasonic yetkil servisini aradık geldi televizyonu tamir etti ve 300 milyon tamir ücreti aldı. bilmiyorum elektronikten biraz anlarım yani bir görüntü kayması için 300 milyon fazla geldi bana neyse dedik dürüslüklerine güvendik verdik. bundan 6 ay önce televizyon yine aynı şekilde bozuldu. aradık adamları yine bozuldu vs. diye adamlar yine geldi aldı bu seferde yok başka bozulma bu deyip 200 liramızı daha aldı aslında pek vermek istemedik hoşnutsuz bi şekilde verdik. adam bize bi daha bişey olursa biz yaparız sapasağlam yaptık hiçbirşey olmıcak gelin beni bulun bişey olursa felan dedi. şimdi 1 ay önce televizyon yine aynı şekilde bozuldu aradık adamı akşama gelcem dedi gelmedi 2 gün sonra aradık 1 gün sonra gelcem dedi gelmedi haftaya gelcem vs vs derken 15 gün bizi oyaladı sonra geldi televizyonu aldı. 1 2 gün sonra bizi aradı ve televizyon için karaköyden parça aldık ücret felan derken olay koptu zaten biz ücret vermeyi asla ve asla kabul etmicez bu sefer adamda anladı zaten telefondan bunu. şimdi ise televizyonu getir konuşalım vs diyoruz adam işi hep yokuşa sürüyo yok çok yoğunuz yok eğitim programı var tüm çalışanlar orda bugünle birlikte 15 gün oluyor ve bizi aramıyor biz aradıkmıda böyle sudan sebepler uyduruyor.

    şimdi böyle adamlara karşı ne yapabiliriz? yani adam resmen cebimizi boşalttı tv yi üstü kapalı rehin koyuyor bide telefonda istediğiniz yere söyliyebilirsiniz vs gibi şeyler dedi yani zorbayla zorba olmak istemiyoruz nasıl bi çözüm önerirsiniz

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Eylül/2005
    Erkek

    Google'dan panasonic ana merkezinin telefonunu öğren kendileriyle iletişime geç,sana yardımcı olabilirler belki.Keşke doğubanktan almasaydın ama olan olmuş.Yüksek meblağlı şeyleri garantisiz almazsınız artık bir daha.

Toplam Hit: 1061 Toplam Mesaj: 2