folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Partlı Dosyaları Yukleyemiyorum



Partlı Dosyaları Yukleyemiyorum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    arkadaşlar benim bir sorunum var arşivlenmiş partlardan oluşan dosyaları yuklemeyi beceremiyorum:)

    şuraya çıkar diyorum ama yuklenmiyor.kısacası bu tip programların nasıl yukleneceğini bana anlatabilir misiniz.bir de daemond tools var o gerekir deniliyor.ne kadar doğrudur bilemem. şimdiden teşekkürler...


    Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2010
    Erkek

    Daemon Tools adlı program sanal sürücü programıdır, yani bilgisayarında sanal sürücü oluşturur. Çoğunlukla iso uzantılı dosyalarla kullanılır. Iso uzantılı dosyanı Daemon Tools ile seçersin ve bilgisayarın sanki bir cd & dvd takılmış gibi görür iso dosyanı. Bilgisayarıma girip yerleştirdiğin iso dosyasını görebilir, onun üzerinden yükleme yapabilirsin.

    Winrar'dan çıkarma sorunundan bahsetmişsin. Birçok sorunu olabilir; arşiv hatalıdır, şifre yanlıştır, part eksiktir... Bunlardan hangi hatayı aldığını söylersen yardımcı olmaya çalışırım.

    Bir de şu var, iso uzantılı dosyaları winrar ile de açabilirsin ama tavsiye etmem. Hatta Winrar'ın ayarlarından desteklenen dosya türleri ayarında iso uzantısını seçmişsen bilgisayarın iso dosyasının simgesini otomatik olarak Winrar programının simgesine dönüştürür, sen de Winrar ile uğraşmaya çalışırsın. Winrar ile uğraşma, Daemon Tools kullan.

Toplam Hit: 801 Toplam Mesaj: 2