Pasaport İptali
-
Slmlar,
Adıma çıkarılmış bir pasaport olduğunu öğrendim. Ve daha sonrada bu pasaportları başkasının çaldığını 200 milyon gibi bi rakamada sattığını ...
Maceristan için yaptırılmış işlemler. Benim herhangi bir imzam yada başka bir resmi belgem yok bu konuda. Sadece dışardan takip eder gibi duydum. Yarın resmi gazetede hükümsüzdür gibi bir yazı vermek için uğraşıcam. Bu "hükümsüzdür" yazısı yeterlimidir acaba ? Başka bir işlem yapmam gerekirmi daha sonradan başımın ağrımaması için ?
-
ek olarak bu pasaportun varlığından %100 emin de değilim. Birazda olasılık söz konusu ama sonuçda bişeyler yapmam lazım. Can sıkıcı bi durum.
-
pasaportumu kaybettim hükümsüzdür
dersen pasaportun senin olduğunu kabul etmiş sayılırsın
-
haberimiz olmadan kredi karti cıkıyordu onu bilyordumda bunu ilk defa duydum :)
-
Hoca yarın vakit kaybetmeden,
Bulunduğun şehirdeki Emniyet Md.lüğü Pasaport Dairesine git,
Durumunu izah et.
Sen pasaportunu kaybetmemişsin, durum farklı
-
Doğru diyosunuz şimdi ben "Pasaportumu kaybettım hükümsüzdür" dersem eğer kabul etmiş oluyorum resmen bunu :S
emniyet müdürlüğüne gitsem ilk olarak daha doğru olucak sanırım :S
-
Emniyete ve Pasaport dairesine git yetikili mercilerle konuş hocam başın ağırmasın sonradan
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Emniyete ve Pasaport dairesine git yetikili mercilerle konuş hocam başın ağırmasın sonradan
-----------------------------öle yapıcam bende yarın bakalım ne çıkıcak :\
Hayvancılık işine girmen para kazanman konusunda iyi bi adım olabilir bu arada şu sıralar çok duyuyorum bu işi :)
-
17 yaşındayız hoca ne hayvancılığı xD
-
hea madem öle o zaman küçükbaşdan başla :D:D
-
hocam yarın git emniyete bir konuş sonucunu bize de bildir neler yapmak gerekiyomuş fln... bakarsın lazım olur