Passwords.Google.Com
-
ekşide gördüm paylaşayım dedim... gmail ile giriş yapınca geçmişteki tüm şifrelerinizi görebiliyorsunuz...
mrkps tarafından 06/Eyl/15 13:15 tarihinde düzenlenmiştir -
İyiymiş :)
-
Lastpass benzeri bir şey yapmışlar sanki
-
Chrome ve Android şifreleriniz Google Smart Lock ile kaydedilir ve cihazlarınızdan erişilebilir.
Chrome'da kayıtlı şifreniz yok veya bunları senkronize etmiyorsunuz. Ayarları değiştirin.
-
Vay bunu verdigin iyi oldu zamunda k.adı sifremi unutmustum buldum burdan. Hic aklima gelmemisti burdan bakmak, saol hocam.
-
sLeymN bunu yazdı
Chrome ve Android şifreleriniz Google Smart Lock ile kaydedilir ve cihazlarınızdan erişilebilir.
Chrome'da kayıtlı şifreniz yok veya bunları senkronize etmiyorsunuz. Ayarları değiştirin.
Bendede aynı sanırım şifrelerimi tarayıcılarda hiç kaydetmediğim için olabilir :/ Güvenmiyodum zaten haklı çıkardılar beni.
-
-
Chrome ' da kayıtlı şifreniz yok veya bunları senkronize etmiyorsunuz.
-
bana da bunu dedi :)
Your passwords from Chrome and Android are saved with Google Smart Lock and accessible to you across devices.
You have secured your Chrome data with a sync passphrase. You can access your data within Chrome on your syncing devices, but not from this website. -
muaythaist bunu yazdı
bana da bunu dedi :)
Your passwords from Chrome and Android are saved with Google Smart Lock and accessible to you across devices.
You have secured your Chrome data with a sync passphrase. You can access your data within Chrome on your syncing devices, but not from this website.Chrome ayarlarından senkr. şifresi koymuşrun o yüzden göremiyorsun. iyi bir şey yani.
Meali;
Chrome verilerinizi senkronizasyon parolasıyla güven altına almış oldunuz. Verilerinize, senkronize edilen cihazlarınızdaki Chrome'dan erişebilirsiniz, ancak bu web sitesinden erişemezsiniz. -
Çok başarılı :)