Pavyon - Yakında Blutv’De!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2015
    Erkek

    https://www.youtube.com/watch?v=9rjhrmxyjjo

     

    Gazino / taverna / eğlence merkezi adı altında faaliyet gösteren pavyonlar, Ankara eğlence sektörünün yaklaşık %80’ini karşılamasına ve il ekonomisini kayda değer bir biçimde beslemesine rağmen, efsaneleşmiş klişelerin yarattığı dramatik şayialar sebebiyle genişçe bir kısım tarafından meşru ve makbul olarak kabul görmez.

    Bir yanıyla kadın sömürüsüne dayanan haksız kazançların olduğu ve haramın helale tercih edildiği bir yapay dünya, öte yanıyla kusursuza yakın işleyen bir ekmek teknesi çarkı.

    Bir tarafta “Gecede 9, 10 milyar bıraktığımı bilirim” diyen mağduru oynayan erkek müdavimler, öte tarafta “Biz oraya düşmüşüz, ‘Düşmüş!..’ Yani gerizekâlı sen nasıl buraya düştün bir onu açıkla?!” diyerek çokbilmiş erkeklere başkaldıran yürekli kadınlar.

    Âlemin tüm figürleri ve kalemleri:

    Konsomatrisler, müdavimler, bağrı yanık gençler, yalnızlar, âlemciler, işletmeciler ve sanatçılar… Bolca neon ışık, kabarık hesaplar, evde unutulan eşler, babasını bekleyen çocuklar…  

    Ülkenin bir kesimince ‘tabu’ olarak kabul gören pavyon kültürü, Pavyon serisinde etraflıca ele alınıyor.

     

    https://www.blutv.com.tr/pavyon-izle

     

     

     

    engin01288 tarafından 04/Tem/19 21:26 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Amerikadaki Striptiz kulübün kilolu, selulitli ve çakma sarışınlı Türk versiyonu. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 904 Toplam Mesaj: 2
blutv pavyon