PC Ön Paneli Hk. --Yardım--
-
PC ön panelde üzerinde kulaklık+mikrofon+USB olan aparatın yenisini nereden temin edebilirim? (Microfon kısmı arızalı) İnternette baktım ama bulamadım.. daha doğrusu donanımın hangi kategoriye girdiğini de tam bilmiyorum.. bilen varsa bana bir internet adresi yazarsa iyi olur.. yenisini almak istiyorum..
-
yok mu bilen...
-
her pc kasası üreten kendi donanımlarını kullanıyor eğer markalı bir kasan varsa yedek parça isteyebilirsin. kasa eski veya markasızsa 5.25" çok işlevli paneller alabilirsin
http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-39246-AEROCOOL-Infinite--AE-INFINITY-BK--Siyah--5-2
-
git bi bilgisayarcıdan iste hurda kasalardan birinden söker alırsın ....
-
Servisini ara sor mutlaka turkıyede yetkılı bır tenık servıs vardır.
-
zaten senin girişte yüksek ihtimal lehimler kırılmıştır. genelde öyle oluyo. elinden geliyosa sök yerine lehimle masrafada girme.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
zaten senin girişte yüksek ihtimal lehimler kırılmıştır. genelde öyle oluyo. elinden geliyosa sök yerine lehimle masrafada girme.
-----------------------------bence de öyledir mutlaka.. fakat kaç para olabilir ki, 10 tl lik bir şey için uğraşmaya değmez.
-
hocam sadece mic girişi arızalıysa yapılacak şey basit. kasanın ön paneli açıyorsun. orada mic girişini lehimle söküyosun sonra yenisini takıyosun.
-
elcondor bunu yazdı:
-----------------------------hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------bence de öyledir mutlaka.. fakat kaç para olabilir ki, 10 tl lik bir şey için uğraşmaya değmez.
yenisini aldığın zaman söküp takmana ek olarak sadece havyayla lehimleyeceksin yenisini bulmanın daha çok zaman alacağını düşünüyorum -
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------kasa coolermaster türkiye desteği yok sitesine baktım
-
nelcondor bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------kasa coolermaster türkiye desteği yok sitesine baktım
nereden aldiysan kasayi sor faturali urunse bir tanede olsa bir kurulus tarafindan destek saglanmali en azindan turkoye distiribitoru vardir o bilir