Pc Yardim
-
mrb benim sorunum var be n pc yukseltmek icin psu 500 watt ati 5570 ekran karti aldim pc taktim format atarken hic sorun yok drive kuruyorum pc sacmaliyor ekran kitleniuor bagzen maviekran oluyor eksik boseymi yaptim bilemoyorum bana yardim edermisin
-
Bu yeni ekran kartı ve güç kaynağını almadan önce böyle bir sorun varmıydı ?
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
mrb benim sorunum var be n pc yukseltmek icin psu 500 watt ati 5570 ekran karti aldim pc taktim format atarken hic sorun yok drive kuruyorum pc sacmaliyor ekran kitleniuor bagzen maviekran oluyor eksik boseymi yaptim bilemoyorum bana yardim edermisin
-----------------------------hacı 7 yıldır üyesin ve ne konu açmasını ne başlığı ne nereye açacağını ne de türkçe yazmasını bilmiyorsun :D öncelikle sorun iki donanımından birinde yada ikisindende de olabilir bunları tek tek değiştirip öyle denemeni tavsiye ederim. Daha sonra "drive"ları da kurarken en son sürümlerini kullan bi de öyle dene
-
saolun yarin denicem bide telden giriyorum suan nete ondan kusura bakmayin
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Bu yeni ekran kartı ve güç kaynağını almadan önce böyle bir sorun varmıydı ?
-----------------------------
hayir sorunsuz calisiyordu -
psu ile ekran karıtnı sıfırmı aldın yoksa 2. el mi
-
hocam pcu rahat kaldırır.Zannetmiyorum pcudan olucağını.(eğer pcuda sorun yoksa).Sana önerim ilk önce biosa bi res at.Sonra onboard ekran kartını kapat biostan.Kapatmadığın zaman bazı sorunlar çıkabiliyor.Onu kapat.sonra pcyi aç.Ekran kartının sitesinden. En son sürümü indir yükle.Hallolur gibime geliyor.Kolay gelsin.
-
mavi ekran verme sebebi, anakart eski ise, chipset uyumsuzluğu, hdd, ram. 9600 gt' gecenlerde aldım xp kurarken hata aldım ram kaynaklıydı sorunum.
w7'de cok şükür öyle birşey yok.
psu yeterli.
detaylı yaz yardımcı olalım hocu.
-
konuyu telefondan girip actım tam anlatamadım ben asus 5570 ati 128 ekran kartı ve 500 watt psu aldım pc taktım her nekadar dogru ise sonra format attım hiç sorun yok her hangibi sorun yasamadım ama ekran kartının drive yukleyınce pc mavi ekran veriyor sacmalamaya baslıyor pc reset atıyorum windows acılıyor belli bir sure sonra siyah ekran geliyor
suan pc gine format atmadım drive yuklemedim sorunsuz calışıyor win 7 64 bit var
kablo veya baska bir seyi yanlış taksam simdiden sorun vermezmi bu lanetsey sorunu nedir halen anlayamadım
birkezde drive kurunca bir kac dk sonra ekran bagdastırıcı hatası verdı gine gitti drive kurmaya korkar oldum
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------konuyu telefondan girip actım tam anlatamadım ben asus 5570 ati 128 ekran kartı ve 500 watt psu aldım pc taktım her nekadar dogru ise sonra format attım hiç sorun yok her hangibi sorun yasamadım ama ekran kartının drive yukleyınce pc mavi ekran veriyor sacmalamaya baslıyor pc reset atıyorum windows acılıyor belli bir sure sonra siyah ekran geliyor
suan pc gine format atmadım drive yuklemedim sorunsuz calışıyor win 7 64 bit var
kablo veya baska bir seyi yanlış taksam simdiden sorun vermezmi bu lanetsey sorunu nedir halen anlayamadım
birkezde drive kurunca bir kac dk sonra ekran bagdastırıcı hatası verdı gine gitti drive kurmaya korkar oldum
-----------------------------hocam aynısını kafe kurarkende, evde de yaşadım anakart uyumsuzluğundan dolayı oluyor driver kabul etmemesi. o yüzden dolayı mavi ekranda kalıyorsun.
ya da söylede olabilir kur, kendi üzerinde ki driverı yükledikten sonra hata verdirebilir.
anakartını bi yaz bakalım olmadı driver kurmadan bi team wiewer at bakayım.
-
Sorun ram'de. Değiştir ve ekran kartı uyumlu bi ram al.