Pc‘Ye Virüs Bulaştı Silinmiyor
-
eset le, nod32 ile tarattım sorun düzelmedi avira kullandım yine sorun çözülmedi spy doktor ile tarattım bir kaç virüs buldu sildim yine modem netten kendi kendine download yapıyor. format atmak istemiyorum eğitim setleri filan var ... nasıl düzeltirim.. modemin ppp ışığı ve 100m ışığı hızlı yanıp sönüyor modem şifresini değişmiyor acaba sorun ondan mı?
-
guvenlı modda acıp bı combofıx cek temızlıyo genelde
-
birde linuxu dene hocam, windows güvenli değil.
-
notorious lazım bize
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
birde linuxu dene hocam, windows güvenli değil.
-----------------------------oyun oyun oyun oyun oyun
allah kahretsin :|
-
flybatwin bunu yazdı:
eset le, nod32 ile tarattım sorun düzelmedi avira kullandım yine sorun çözülmedi spy doktor ile tarattım bir kaç virüs buldu sildim yine modem netten kendi kendine download yapıyor. format atmak istemiyorum eğitim setleri filan var ... nasıl düzeltirim.. modemin ppp ışığı ve 100m ışığı hızlı yanıp sönüyor modem şifresini değişmiyor acaba sorun ondan mı?
-----------------------------nod32 yi geç bi kere avira tavsşye ederim ama profesyonel sürümü.
kanımca : virüs kendisini diğer partışımlarada kopyalamış sen D ye tıkladığın vakit yeniden aktif oluyor bu yüzden kurulum yaptıkdan sonra arkadaşında dediği gibi combofix ile önce bi tarat, ardından avirayı kur derin ve katı kurallı bir tarama yap hiç bir şeye taviz vermesin.
not: Tarama işlemi bitmeden hiç bir sürücüye girme
-
Kardeşim en iyisi basıcaksın formatı ben virüs girsin girmesin 30 40 günde bir format atıyorum.. bilgisayar baktım yavaşlıyor basarım formatı kendine gelir en iyi çözüm...virüs programıda kullanmıyorum gereksiz ..:)
-
Agreesive bunu yazdı:
Kardeşim en iyisi basıcaksın formatı ben virüs girsin girmesin 30 40 günde bir format atıyorum.. bilgisayar baktım yavaşlıyor basarım formatı kendine gelir en iyi çözüm...virüs programıda kullanmıyorum gereksiz ..:)
-----------------------------hocam ne kadar zamandır profesyonel şekilde BT ile ilgileniyorsun?
-
tamam sorunu düzelttim. combofıx çok işime yaradı
-
Stargazer bunu yazdı:
Agreesive bunu yazdı:
-----------------------------hocam ne kadar zamandır profesyonel şekilde BT ile ilgileniyorsun?
-----------------------------bence profesyonel fazla orada :))
-
karakutu bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
Agreesive bunu yazdı:
-----------------------------bence profesyonel fazla orada :))
-----------------------------dimi :D