folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Periscop Kullananlar



Periscop Kullananlar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek

    Merhaba birkaç gündür periscopa takılıyorum ilginç geliyor tabiki wifi den yoksa felaket net yiyor

    Merak ettigim takip ettigim Face gibi online olanlar yani canlı olanları ayri bir yerde göremeyiz mi tek tek üzerine gelip canlı mı degil mi diye bakmak zor olur bildirim olayina gelince takip ettigin herkesin bildirimini kapatacaksin istediklerini açacaksin o da biraz zor bildirimini açmadıgın birinin belki güzel bir yayini vardir ona bakmaktan da geri kalmayalım varmı böyle bir sistem kullananlar az çok bilir..


    Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2009
    Erkek

    aktif olarak kullanıyorum 20 30 kişilik bi arkadaş grubumuz var kim açıksa onun yayınına gidip muhabbete sarıyoruz ya da benim yayınım açıksa onlar benim yayınıma geliyorlar :) periscope.tv/nick olarak web üzerinden de izleyebilirsin.


    Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    Kullanmayan ama kullanan insanları gözlemlemiş biri olarak, kayıtlarda bulunması açısından bir yorum eklemek istiyorum.

    Genelde Ayşenur BALCI'yı çıplak görmek isteyenler kullanıyor.

     

    NaZi_ tarafından 19/Kas/15 16:48 tarihinde düzenlenmiştir

    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek

    Çok degişik şeyler var her sosyal paylaşım gibi bu da tutuldu tabi geçen vardi 2 adam bir karıyi soyarak yorum  yapıyorlardi yazilari okuyup egleniyorlardi yani cep telefonu alan kendini meydana atiyor bu da farkli geliyor insanlara zaten teknolojiye aç olan insanlari birazda karı kız meraklılarının ateşini söndürüyor çok entrerasan şeyler var tv sunucuları tv de canlı yı yayında iken periscoptan da yayinliyorlar 360 tv spor sunucusu gibi birçok meşhur ertem şener adem metan felan bugun erkan petek kaya vardı tutulmaya başladı benimde ilgimi çekti canli olanları listeliyip bakmak isterim yoksa bile böyle bir özellik iyi olur onlineleri görmemiz için


    Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 4
periscope