Pes6 Multiplayer?
-
hocalar evdeki iki laptopu agdan birbirine bagladım pes6 atak deyü
ancak multiplayer nasıl oluyo onu cözemedik :D multiplayer oynanmıomu bu oyun desek cafede nasıl oynuo millet :S yardım eden altın bulsun
-
pes6 multi oynaman icin orj olması lazım oyunun korsanda oynanmıo.
-
kaç defa denedim bende network'a tıklıyosun donup kalıyodu orda :( abi alın iki joypad babalar gibi oynayın gol sewincini de arkadaşının üzeirnde uygulayabilirsin :)
-
haydaa...
fifaya düşecez yani bunca yıldan sonra
-
alın ps2 adam gibi oynayın kasmayın boşuna 3 te çıktı 2 lerin fiyatlar düştü oynayın :D
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
alın ps2 adam gibi oynayın kasmayın boşuna 3 te çıktı 2 lerin fiyatlar düştü oynayın :D
-----------------------------hee cillop gibi wide screen(1200x800) de oynarken 640x480lik ps2 ye gecelim :D dayı kolla oynayı sevmiok öyle olsa gamepad alır takılırız
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------hee cillop gibi wide screen(1200x800) de oynarken 640x480lik ps2 ye gecelim :D dayı kolla oynayı sevmiok öyle olsa gamepad alır takılırız
-----------------------------valla ps2 de WE9+10 oynamak bilgisayarda pes6 oynamaya 9+10 basar
-
pit10din bunu yazdı:
kaç defa denedim bende network'a tıklıyosun donup kalıyodu orda :( abi alın iki joypad babalar gibi oynayın gol sewincini de arkadaşının üzeirnde uygulayabilirsin :)
hoca bende bi joypad var. klavye ve joypadla iki kişi oynayamıyorum ...bu olayı çözebilen biri varmı?
-
pcBear bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------valla ps2 de WE9+10 oynamak bilgisayarda pes6 oynamaya 9+10 basar
-----------------------------öğrenci evi bura la 37 ekran tv var 4 kanal cekiyo renkler arada gidiyo siz ps2 dionuz :D
-
mximus bunu yazdı:
-----------------------------pit10din bunu yazdı:
hoca bende bi joypad var. klavye ve joypadla iki kişi oynayamıyorum ...bu olayı çözebilen biri varmı?
yok olmuo ancak 2 niz de aynı takımda olursanız oluyo oda bi boka benzemio 2 joypadle denemedim ama belki olur
-
demin iki joypadla denedim(biri bozuk ama pc görüyo)oldu .yanı elemanla karsı karsıya oynayabiliyoz...ama klavye ve joypad ikilemesinden daha verim alamadım:)