folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder PHP İle Access Bağlantısı



PHP İle Access Bağlantısı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2005
    Erkek

    Localde php ile access bağlantısı nasıl olur acaba?
    bir sayfa ile veriler gönderilecek
    başka bir sayfa ile gönderilen veriler okunacak
    bunun en basit halini paylaşan olursa ben geliştiririm
    teşekkürler :) 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2007
    Erkek
    WebCrow bunu yazdı:
    -----------------------------

    Localde php ile access bağlantısı nasıl olur acaba?
    bir sayfa ile veriler gönderilecek
    başka bir sayfa ile gönderilen veriler okunacak
    bunun en basit halini paylaşan olursa ben geliştiririm
    teşekkürler :)


    -----------------------------

    hocam php-mysql ya da asp-access sorsan tamam da :)) neyse bilen birisi vardır. yazar simdi :) 


    screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2005
    Erkek

    php mysql olsun seni mi kıracam
    sen örnek ver ben ekleme çıkarma yaparım :)

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2007
    Erkek
    WebCrow bunu yazdı:
    -----------------------------

    php mysql olsun seni mi kıracam
    sen örnek ver ben ekleme çıkarma yaparım :)

    -----------------------------

    easy php kuruyosun hocam. localhost/mysql/ girip veritabanını oluşturuyosun.

    @mysql_connect(“localhost”, ”kullanici”, ”parola”) // easy php de default parola boştur. kullanıcı adı ise root.

    @mysql_select_db(“database_adi”) // panelden olusturdugun db ni burda yaziyosun.

    $sorgu = mysql_query(“select * from kullanicilar”); // sql sorgulrını da mysql_query() ile yapıyosun.

    easy php icin ise >> http://www.easyphp.org/index.php

     

    edit : ayrıca veri girişi yaparken sql sorgusu olarak insert into kullanıyosun. yani okuma,silme,yazma vs. işlemlerini sql ile yapıyosun. 

     


    screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 1796 Toplam Mesaj: 4