folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder PHP İle Bir Siteden İstenilen Bölümü Çekme



PHP İle Bir Siteden İstenilen Bölümü Çekme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2010
    Erkek

    Hocalar Şimdi Birşey Yapıyorum Buna Herhangi Bir Download Sitesinin Linkini Verildiğinde (şuan filesonic Üzerine Çalışıyorum)

    http://www.filesonic.com/file/1005164184/aimp_2.61.570.zip

    Mesela Bulinkdeki Şu Bölümü Almasını İstiyorum

    aimp_2.61.570.zip +  File size: 6.94 MB   Bu Bölümü   Verdiğim Farklı Bir  Filesonic Linkinde Oraları Kontrol Edip Neyazıyorsa Onu Vermesini İstiyorum Filename ve Boyut Olarak

     

    preg_match('#([0-9]+).([0-9]+) MB<#si',$contents,$mbs);   ( Boyut İçin )  Bunu Kullanıyorum Ama Başarılı Olamadım

    preg_match('/(.*?)

    /si',$contents,$dsy);      ( Dosya İsmi İçinde Bunu Yapıyorum Ama Olmuyor :S Almıyor Biri Yardım Etsin Çok Sevaba Girer :D

     

     

    Edit : sadece filesonic de değil diğer download sitelerindede yapmam lazım nerede yalnış yapdıgımı söylerseniz hatayı düzeltip ötekilerindede sorun yaşamam

     


  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2002
    Erkek

    dosya ismi için basename kullan

    copy($linkler[$i],basename(rtrim($linkler[$i]))); gibi


    jack daniels 160 yaşında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    Bak şu kısma odaklar.

    <span class="size">6.94 MB</span>

    burda demek ki <span class="size">\w.</span> gibi bir şey yapıcaz.

    öff düzenli ifadeleir unutmuşum 1 senede.

    yani ^<span class="size"> ile başlayacak ve </span>+$ ile bitecek.Arasındakiler bizim istediğimiz :)

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2010
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bak şu kısma odaklar.

    6.94 MB

    burda demek ki \w. gibi bir şey yapıcaz.

    öff düzenli ifadeleir unutmuşum 1 senede.

    yani ^ ile başlayacak ve +$ ile bitecek.Arasındakiler bizim istediğimiz :)


    -----------------------------

    saolasın boyut sorunu çözüldü şuan :S filename yi yapamadım hâla :S


  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    .S hocam filename urlde yok mu ?

    aimp_2.61.570.zip

    http://www.filesonic.com/file/1005164184/aimp_2.61.570.zip

    Eğer explode ile / bölersek

     

    $a = 'http://www.filesonic.com/file/1005164184/aimp_2.61.570.zip';
    $b = explode('/',$a);
    echo $b['5'];

     

    yaptığımızda gerekeni verir.Fakat linkler karışırsa mesela //aimp_2.... şeklinde, işlemez.nun için kaynak koda tekrar göz atarsak ;

    en altta şöyle birşey var

    <input type="text" value="http://www.filesonic.com/file/1005164184/aimp_2.61.570.zip" name="URL_1005164184" id="URL_1005164184" readonly="readonly">

    burda sanırım hep böyle link veriyor.

    http://www.filesonic.com//file/1005164184/aimp_2.61.570.zip

    yaptığımda bile (filedan önce iki // var) aynı linki veriyor.O halde;

    <input type="text" value=" ile başlayıp " name=" ile bitircez.name ve id leri almayalım onlar değişken.Eğer bu şekilde ;

    http://www.filesonic.com/file/1005164184/aimp_2.61.570.zip

    Bu linki yakalayabilirsek ;

    o zaman üstteki kodla aimp_2.62vs.. yi buldurabiliriz.

    Falat sürekli linkler böyle mi ? Eğer değilse ;

    ---------------

    <span>Filename: </span>
    <strong>aimp_2.61.570.zip</strong>
    </p>

    kısmı var.  

    <span>Filname: </span><strong> ile başlayıp, </strong></p> ile biten kısmı alırsakta her zaman dosya adını verir.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    edit yaparsam boku çıkıyor ;

    son yazdığım yer için sonra alt satırageçmiş.Sanırım özel bi karakter vardı.Onu kullanman lazım düzenli ifadelerde.tan sorna

    yi çekerkende aynısını kullanacaksın.

     

    Biraz dene bulursun :)

    edit:

    Hocam şunları buldum:

    http://www.filesonic.com/file/402043851/290311.B.O.L.A.www.DivXMeN.com.part2.rar

    http://www.filesonic.com/file/403973281/290311.P.N.www.DivXMeN.com.part3.rar

    demekki linklerin hepsi bu şekilde.O zaman düzenli ifadeye kalmadan alabilirsin.Yada dediğim gibi alttaki kutucukta urlyi v eriyor, ondan çekip explode ile bölebilirsin.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2007
    Erkek

     function parcalabehcet($onek, $sonek, $con)
    {
     @preg_match_all('/' . preg_quote($onek, '/') .  '(.*?)'. preg_quote($sonek, '/').'/', $con, $return);
     return @$return[1];
    }
    
    //kullanimi
    
    $con = "http://www.tahribat.com/Forum-Php-Ile-Bir-Siteden-Istenilen-Bolumu-Cekme-138660/";
    
    $tbtkonuadi = parcalabehcet('Forum-','/',$con);
    
    echo $tbtkonuadi[0];


    snnyk.com - code is poetry all that i know...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2010
    Erkek

    snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

     

     function parcalabehcet($onek, $sonek, $con)
    {
     @preg_match_all('/' . preg_quote($onek, '/') .  '(.*?)'. preg_quote($sonek, '/').'/', $con, $return);
     return @$return[1];
    }
    
    //kullanimi
    
    $con = "http://www.tahribat.com/Forum-Php-Ile-Bir-Siteden-Istenilen-Bolumu-Cekme-138660/";
    
    $tbtkonuadi = parcalabehcet('Forum-','/',$con);
    
    echo $tbtkonuadi[0];

     


    -----------------------------

    ahahahhaahaha :D aga benimde bi js fonksiyonu vardı parcala_behcet diye o aklıma geldi


    No. Not even in the face of Armageddon. Never compromise. - Walter Kovacs (Rorschach)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2002
    Erkek

    Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bak şu kısma odaklar.

    6.94 MB

    burda demek ki \w. gibi bir şey yapıcaz.

    öff düzenli ifadeleir unutmuşum 1 senede.

    yani ^ ile başlayacak ve +$ ile bitecek.Arasındakiler bizim istediğimiz :)


    -----------------------------

     

    saolasın boyut sorunu çözüldü şuan :S filename yi yapamadım hâla :S


    -----------------------------

    hocam basename diye yazdım ya onunla yapılıyor.

    <?php
    $yol = "/home/httpd/html/index.php";
    $dosya = basename($yol);         // $dosya => "index.php"
    $dosya = basename($yol, ".php"); // $dosya => "index"
    ?>
    


    jack daniels 160 yaşında
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2010
    Erkek

    yaw arkadaşlar bu veri çekmenin inceliği ney tekbaşıma birşey yapayım diyorum yok :S başkasından yardım alınca oluyor anca :D


  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 06/Temmuz/2010
    Erkek

    Bu arada php programlayla ilgili videolu dersler bulabileceğim bir site warmı


Toplam Hit: 2503 Toplam Mesaj: 11