folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pkk İtleri İt Abd Den Alıyodur Kesin Füze Alıyolar Yeni Asker Abiler Yine Şehit Olur



Pkk İtleri İt Abd Den Alıyodur Kesin Füze Alıyolar Yeni Asker Abiler Yine Şehit Olur

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    don_corleone00
    don_corleone00's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2005
    Erkek
    PKK’nın karadan havaya fırlatılabilen SA-7 füzelerinden 15 adet daha sipariş verdiği ortaya çıktı...

    Türk Silahlı Kuvvetleri olası bir sınır ötesi operasyonu çerçevesinde alternatif planlar üzerinde çalışırken, PKK’nın karadan havaya fırlatılabilen SA-7 füzelerinden 15 adet daha sipariş verdiği ortaya çıktı. İstihbarat raporlarına göre, PKK 15 adet füze ve diğer silahlar için 360 bin dolar tutarında ön ödeme yaptı. PKK, bu ödemeyi İsrail’in yoğun ateş altında tuttuğu Lübnan’daki Audi Bankası’na yatırdı. 2003 ve 2004 yıllarında da aynı füzelerden 80 adet aldığı tespit edilen PKK’nın, bu füzeleri, Kuzey Irak’taki karargâhı Kandil Dağı başta olmak üzere yüksek tepelere yerleştirdiği belirtildi.

    PKK, Ocak 2006 tarihinden bu yana yoğun bir şekilde silahlanmasını sürdürüyor. PKK, özellikle ağır silahları tercih ederken, uçaksavar füzeleri alıyor. PKK’nın son 2 yıl içinde silaha ayırdığı para ise 15 milyon doları geçmiş durumda.

    TEPELERE YERLEŞTİRİYORLAR

    PKK tarafından alınan SA-7 füzeleri ile Doçka uçaksavarlar, Kandil Dağı başta olmak üzere bölgenin yüksek tepelerine yerleştiriliyor. PKK’nın üslendiği Kandil Dağı’nın yüksekliği 3 bin metre. 2 bin PKK militanının bulunduğu Kandil Dağı Vadisi’nin uzunluğu 14, genişliği 2.5, derinliği ise 1.5 kilometreyi buluyor. PKK’nın, Kandil Dağı bölgesinde Metinan, Sivi-Zap, Berçala, Mezi Karyaderi Avaşin, Haysan ve Hakurk kampları bulunuyor.

    İddialara göre PKK’ya SA-7 füzelerini Rus mafyası sağlıyor. Karadan havaya güdümlü olarak atılabilen SA-7 füzeleri 3 kilometreye kadar etkili olabiliyor.


    Nasihat istersen, ölüm yeter
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    hay mina koim halktan topluyo desen halkı toplasan bu kadar parası çıkmaz. nerden alıyo bu dötolanlar bu kadar parayı lan :S

    kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    don_corleone00
    don_corleone00's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2005
    Erkek
    nerden alcak abd den alıyor

    1 türk:1 trilyon


    yani bide petrol hesapları

    ama bi savaş başlasın silincekler



    Nasihat istersen, ölüm yeter
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baris06
    baris06's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    zaten bı savas kıyamatın alemetı olcakkk

    -------------------------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek
    parayı verenler;

    ABD
    Avrupa Birliği
    İsrail
    Rusya vs vs vs

    3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickhel
    nickhel's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    Stifler bilmiyorum belki dediğin doğrudur.Ama Türkiye Cumhuriyeti hazinesinden sanırım Diyarbakır'a 2 milyar dolar para ayrılıyo ince bi detay mı bilmem ama öyle bir yere 2 milyar dolar çok.Zaten orda icraat da yok belediye başkanı pkk lı askerlere şehidlerimiz der vs..
    sen ne anlarsın?
    belediye başkanının bi yamuğu değilmidir?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2003
    Erkek
    dediğin de doğru diyarbakırlı belediye başkanı hususi, katıksız o.ç ama avrupa ülkeleri başta olmak üzere abd ve israilinde pkk ya destek çıktığını herkez biliyor. kuzey ıraktaki pkk kamplarına niye müdahale edemiyoruz? söz veriliyor sözde (şerefsizin sözü nekadar geçerliyse) hala bi hareket yok.

    3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Şubat/2005
    Erkek
    Bu akp denen hiç birseyden çakmayan ve saddam gibi olmaya çalışan bi adamla hiç bi uyere gidilmez.adam ayı ya dünya tarihinde ilk miş daha böyle bi başbakan lan ı lunlu konuşan başbakan.saddam bile konuşmuyomuş ki o kral dı yane düşünün ..
    bu adam gelmeden diyarbakırda şehit mezarlıgı açabildilermi açamadılar ozman bunda suç kimin.hükümetin .. son yılların en kötü enflasyonu var suç kimin hükümetin..herkese boyun eğer herkese yalakalı için memeleketini satan nerden ne kaçırrım diey düşünnen bi hükümet.. bunlar baışımızda oldugu müddetçe deil 25 yaşındaki askeler şuan 12 yaşında olup 19 una geldiğinde askere gitcek çocuklar bile ölcek .. Artık türk milletini aklını başına lamsı lazım .. Hala görmüyo bizim millet neyin ne oldugu..
Toplam Hit: 1311 Toplam Mesaj: 8