PKK"Nın Avrupa"Yı Bölme Planı - Çok Üzüldüm Ki Sormayın (:
-
Hatırlayacaksınız Almanyada 2 pkk lı yakalanmış ve yargılanmıştı. Pkk nın yeni stratejisi Avrupayı bölmeye yönelik olduğu ortaya çıktı. Aslında şimdiye kadar göz yuman almanyanın şimdi neden tavır aldığıda ortaya çıkıyo mahkemede verilen kararda : Belçika, Danimarka, İngiltere, Hollanda, Avusturya, İsviçre ve İskandinavya sadece birer bölgeden oluşurken, Fransa 2 bölgeden, PKK için son derece büyük öneme haiz olan Federal Almanya ise önce 5 bölgeden oluşmuş, kimi zaman buradaki bölge sayısı 10’a kadar çıkmıştır" ibaresi kullanılıyor :)
Yani demem oki etme bulma dünyası Sen besledin büyüttün Al şimdi uğraşdur. ehuehu :)
-
bölebilirler mi yaw :F:F ahuahuau
kolaydı sanki :|
-
işte dönüp dolaşıp bunları da sokacaktı bir gün ki şimdi sokmaya başladı yılan.
-
Daha 15 gün önce Büyükanıt paşam dediki: ' Terör zehirli yılan gibidir,bir gün gelir sizide sokar!'
Sadece 15 gün önce... Şimdi onlar ayıklasın pirincin taşını,biz 26 yıldır ayıklıyoruz :) -
ne kadarda saçma bi konu açmışsın. pkk nn dedi. belli. avrupayı birlştirecekte ne olacak... ne kadarda aciz konuları tartışıorsunuz....avrupalılar bunları görse gülme krizlerinbe girerler.
peki söyle bakjalım avrupayı bu halke getirid. neden?
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------ne kadarda saçma bi konu açmışsın. pkk nn dedi. belli. avrupayı birlştirecekte ne olacak... ne kadarda aciz konuları tartışıorsunuz....avrupalılar bunları görse gülme krizlerinbe girerler.
-----------------------------sana neden saçma geldiğini anlayabiliyorum merak etme :)
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------ne kadarda saçma bi konu açmışsın. pkk nn dedi. belli. avrupayı birlştirecekte ne olacak... ne kadarda aciz konuları tartışıorsunuz....avrupalılar bunları görse gülme krizlerinbe girerler.
-----------------------------Birincisi avrupayı birleştirmeye değil bölmeye çalışıyormuş
İkincisi pkkyı tartışmamız sana niye batıyo.
Üçüncüsü imzandan da sivasi çıkar yürek ister sivasın dağlarına çıkmak
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------Birincisi avrupayı birleştirmeye değil bölmeye çalışıyormuş
-----------------------------Bence erzurumuda çıkar :) Öyle bir niyetiniz varsa üstüne birde neyse banlanmayayım :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
yakintakip bunu yazdı:
imran268 bunu yazdı:
Birincisi avrupayı birleştirmeye değil bölmeye çalışıyormuş
Bence erzurumuda çıkar :) Öyle bir niyetiniz varsa üstüne birde neyse banlanmayayım :)
Alper kardeş, boşver banlanma durduk yere. Baksana adam daha Türkçe yazmayı bilmiyor. Yazdıklarını anlayabilmek için baya bi uğraştım ama gene birşey çıkaramadım. Ayrıca imzadan hepsini çıkartması daha güzel olacak, zira VATAN BİR BÜTÜNDÜR, PARÇALANAMAZ!!! -
Kapo bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
yakintakip bunu yazdı:
imran268 bunu yazdı:
Birincisi avrupayı birleştirmeye değil bölmeye çalışıyormuş
Bence erzurumuda çıkar :) Öyle bir niyetiniz varsa üstüne birde neyse banlanmayayım :)
Alper kardeş, boşver banlanma durduk yere. Baksana adam daha Türkçe yazmayı bilmiyor. Yazdıklarını anlayabilmek için baya bi uğraştım ama gene birşey çıkaramadım. Ayrıca imzadan hepsini çıkartması daha güzel olacak, zira VATAN BİR BÜTÜNDÜR, PARÇALANAMAZ!!!
-----------------------------Hoca sende haklısın. Ama bunun gibiler şu Türkü var ya sivasın yollarına çıkayım dağlarına diye çok severler o türküyü. Ama sivaslıyım nefret ederim o türküden bu adamın yorumlarına dıkkat edıyorum yolu belli. O yüzden sivas dikkatimi çekti birden. Neyse daha fazla yazmayayım rene bu sefer affetmez
-
ırkların renklerin uyuşmadığı bir bölücü terör örgütü ha :) . çok saçma