folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Polonya Vatandaşı Rus Kırması Soysuz Nazımı Biraz Tanıyalım Bakalım!!!



Polonya Vatandaşı Rus Kırması Soysuz Nazımı Biraz Tanıyalım Bakalım!!!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destroyervirus
    destroyervirus's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Aralık/2002
    Erkek
    NowalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------
    loshmil bunu yazdı:
    -----------------------------
    BIZ ATALARIMIZIN BIZE EMANET ETTIGI VATANI, ÜLKEYI SAVUNUYORUZ! BIZ ATALARIMIZDAN ISARETI ALMIS GENCLERIZ! TÜRK"ÜN SON BASBUGU ATATÜRK"ÜN EMANETI KORUMAK ISTIYORUZ. BIZIM TEK GAYEMIZ BUDUR!
    ELIMIZDEN GELDIGINCE MÜCADELEMIZI VERIYORUZ VE VERECEGIZ!

    -----------------------------

    Bu mücadeleyi kendi içinde değil de
    Amerikaya karşı vermiş olsaydın bu güne kadar,
    Belki çoktan kazanırdın, kazanırdık...

    Bu ülkede sadece türkler yaşamıyor.
    Osmanlı zamanında da böyleydi, şimdi de böyle.

    Bir ağaç gibi tek ve hür,
    Bir orman gibi kardeşçesine.

    Bu davette bizim....


    -----------------------------
    tutturdun amerika amerika diye, bende kabul ediyorum amerikanın iğrenç oyunlar çevirdiğini, hatta senden daha çok nefret ediyorum. ama başka bi yazımda dediğim gibi, solcular fazla ütopik oluyo, fikirleri gerçek hayata uygulanamıyo. şöyle ki; amerikaya karşı ne mücadelesi vereceksin şu durumda??? bunu söylemeni istiyorum. savaş mı açacaksın? burnunu çıkar bakalım tependen cehennemi indirmiyolarmı... savaş açmaktan bahsetmiyosan ne diyosun? adamlar öyle planlı çalışıyolar ki, bir söylentiyle ülke ekonomisi allak bullak oluyo. hayır, senin söylediğin bence yanlış, çünkü amerika ile mücadele etmek istiyosan önce ekonomini düzeltmen lazım, spekülasyonlardan etkilenmeyecek bir ekonomi, gelişmiş bir sanayi gerek. köprüyü geçene kadar dayı diyeceksin. amerika gibi bir KUDUZ KÖPEĞİ bende sevmiyorum ama gerçek bu. kabullenip öyle hareket etmek lazım
    SAYGILARIMLA...


    Ne kadar bilirsen bil, anlatacakların karşındakinin anlayacağı kadardır. MEVLANA
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2003
    Erkek

    Yeter len ! GIRTLAĞIMA KADAR GELDİ! SİZİN Bİ SORUNUNUZ VAR! BU FORUMDA Bİ ŞEREF...Z VAR MOD ARKADAŞLARDAN RİCA EDİYORUM SİYASET PROPOGANDASI YAPAN ÜYELERİN İPLERİNİ SAKLASINLAR..!
    NAZIM HİKMET HAKKINDA SOYSUZ DİYEN KOLİBASİLİ KILIKLI MORONA BU LAFIM..BEYNİNİ SİRKEDDEN ÇIKAR VE GERÇEKLERİ GÖR..HAYATTA KAYBETMEYE MAHKUM ZAVALLI Bİ HOMO SAPİENSSİN..SEN VARYA HAYATIN BOYUNCA UĞRAŞSAN NAZIM HİKMETİN TIRNAĞI OLAMAZSIN...Kİ SEN KİM ONA SOYSUZ DEMEK KİM...O ADAM SOYSUZSA SEN ŞERREFSİZİN ALLAHISIN! YETER ! SİYASET YAZILARININ ÖNÜNE GEÇİLEMEYECEKMİ?...!

    Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    voleur
    voleur's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2002
    Erkek
    tiyansan

    lan sen ne danagalak 1 adamsin moloz.Nazim gibi 1 adam her ulusa nasip olmaz.

    Sanada koyayim basbugunada patates kafali

    SÖZÜMÜZ IMZADIR.O KADAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mk1453
    mk1453's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Kasım/2003
    Erkek
    NEDİR BU NAZIM HİKMET VE TÜRKİYE VEYA TÜRK HALKLARI İÇİN NE GİBİ FAYDASI OLMUŞ??????
    YOK KARDEŞİM YOK BİR HALT FAYDASI OLMAMIŞ BİR DÜNYA ZARARI OLMUŞTUR.
    ŞAİRDİR GÜZEL ŞİİR YAZARMIŞ, TAMAM KİM BEĞENİYORSA O EZBERLESİN ŞİİRLERİNİ, BEN EZBERLEMEM, BEN BEĞENMİYORUM!,
    AYRICA BURADA ŞUNU ANLAMIYORUM, BİRİ KALKIP BİR YAZI YAZIYOR KIRK TANE ADAM OLDUĞUNU SANAN DA ONA KÜFÜR EDİYOR, NE YANİ KÜFÜR EDİNCE NE OLUYOR? KÜFÜRLE ANLATMAK İSTEDİKLERİNİZ DAHA MI GÜZEL ANLATILIYOR? KÜFÜR BASİTLİKTİR, HELE HELE BİR NİCK NAME ARKASINDA SANAL BİR ORTAMDA KÜFÜR TAM ANLAMIYLA KORKAKLIKTIR. BENCE KÜFÜR EDECEK KİŞİ ERKEKÇE KARŞISINDAKİNİN YÜZÜNE KARŞI ETMELİ, BUNU NASIL YAPMALI? GERÇEK ADINI ADRESİNİ YAZARSIN VE KARŞINDAKİNİN YÜZÜNE KARŞI İÇİNİ BOŞALTIRSIN.

    DEMEKKİ ARKADAŞLAR UCUZ ERKEKLİK YAPMANIN ANLAMI YOK, ERKEKLİK YACAKSAK SANALLIKTAN GERÇEK HAYATA GEÇİP YAPMAK GEREKİR.
    HEPİNİZE EN İÇTEN SAYGILARIMLA
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2004
    Erkek

    Sizin BAŞBUĞunuzun ne yararı olmuş bu ülkeye ? buna cevap verebilecek birisi warmı? nedir savunduğunuz fikir ? peki bölücü diye suçladığınız solcular değilmi meydanlarda bağıran silahlı eylem yaparak gizli işgal altında bulunan bu güzel vatanımızın bağımsızlığı için savaşan. amerika 1 avrupa 2. insan haklarını ihlal eden ekonomik olarak bizi bağımlı hale getirmiş ve gizliden gizliye sömüren. sattığın buğdayın arpanın fiyatını belirleyen kim ? işçi ücretini belirleyen kim ? bunalrın ehpsi dış güçler bunlara karşı çıkmak değilmidir milliyetçilik ? gizli işgale karşı çıkmak değilmidir milliyetçilik? gasp edilen haklarını çiğnenen toprağını savunmak değilmidir milliyetçilik ? milliyetçiyim diye geçinen faşist köpekler bu ülke için ne yapmışlardır? haksızlıklara karşı duranlara havlamaktan başka sermayenin köpekliğini yapmaktan başka ne yaptınız ? hanginiz çıkıpta ülkemiz gizli işgal altında ekonomimiz başkalarının egemenliğinde buna karşı duralım dedi? milliyetçi geçinen sizlermi ? yoksa solcular ve devrimcilermi ? yok ibrahim tatlı ses kürtçe okumuş yok tutuklu anaları eylem yapmış diyip havladınız kapı önlerinde. sizin gibi şerefsizlerin binlercesi bir araya gelse NAZIM HİKMET gibi bi isme leke süremez. Sizler böyle havlarken ülke elden gdiyor okuyun dediğiniz gazeteler zaten sistemin elinde. bozuk düzende sağlam çark olmaz. bunu bilin önce. senin haberin warmı türkiyede pil üretilmediğinden senin haberin warmı manavgat çayının 20 yıllığına israile kiralandığından? ürettiğin tahılın satışına sınır konduğundan ülke elden gidiyo. herşeyin başı ekonomidir adamlar bunu ele geçirdi önce gerisine gerek yok zaten. kendiliğinden yönlendirebiliyolar. sizin gibi köpeklerde bu olumsuzluklara karşı duranlara havlar anca. eğer vatanı sevmek onu korumak milliyetçilikse solcular devrimciler milliyetçidir sizin gibi sermayenin köpekleri değil. siz maşasınız.bölücülük konusunda ise bilimsel olarak aynı kökten geliyoruz dinsel olarak aynı insandan geliyoruz sen nasıl üstün ırk olduğunu savunursun. bu ne mantıksız bi olaydır. sen bi gitde aynaya bak kim üstün ırk sen geri kalmış bi ülkenin tembel vatandaşısın. sen neye dayanarak savunursun üstün ırk olduğunu ? walla komik geliyo bunlar ama sinir bozucu siz havlamaya devam edin ama. zaten o kalın kafalarınız bu dediklermizi anlamaz. HOŞT hoşştt it herifler :D


    Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
    basbugu alparslan olanlar, devlet bahcelı olanlardan degılım. Yalnız nazım hıkmetı seven bırısıde degılım. Asıl vvatanseverlerın mesela Namık Kemallerın mesela N.F.Kısakureklerın ıpı cekılırken yayınlarına yasak konurken Nazım Hıkmete bu kadar teveccuh gosterılmesınıde merak edıyorum. İstıklal Marsını yazan vatan asıgı buyuk ınsanın kabrı bıle zıyaret edılmezken Nazım hıkmet gıbı bır şairin neden tartısması yapılıyor anlamıyorum. Nazım Hıkmetınde kabul etttıgı Sultan-üs Şüera N.F.Kısakürek çileli bır hayat surup gıttı. Yayınlarına yasak kondu. Neden Bu tartısma?

    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek
    o şartlar altında devlet zordayken komunizm gibi yonetim şeklini komple değiştirecek işleri gerektiren propaganda yapılmamalıydı. şimdide görüyoruzki komunizm bi sik değilmiş. aradan 50 sene geçti geçmedi. zamanında NFK ya da o ideolojiye karşı duranlar haklıymış. olaya bu yonden bakalım biraz.

    ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
    zaten gecmıste de yazmıstım hatırlayanlar olur. Ne fasıstız ne komunıst. Bu ıkısı bır babanın zıt karakterlı ıkı evladıdır. Kuruldugu yerde 70 seneyı devıremedı. Bakınız sovyetler. borıs Yeltsın donemınde sermaye kapıları acıldı devlet guclendı. Ama ardından gelen surecte yanı putın evresınde ( kı Putın polıt Buro komserıdır tam bır marksıst lenınıst yavsaktır) komunızmın mengenelerı yenıden calıstı. Putıne yavsak demem marksıst olmasından degıldır. Zıhnıyetındekı yavsaklıgın cecenıstanda kafkasyada dısavurumundandır. Gercı marksıst zıhnıyettın halkların kardeslıgıne ne kadar ınandıgı cecenıstan ornegıyle goruluyor. Ve hatta ulkemızde bazı uyanık gecınen zavallılar komunızmı daha dogrtusu sovyetlerdekı fıkır babasını yanı lenını guzel hos gostermek ıcın turlu ıbnelıkler yapıyorlar. Sonuncusu Ataurke kurtulus savası sırasında Lenının 50 000 lıra tutarında para gondermesıymıs. Nedenıde batı emperyalızmıne karsı tek basına bır savas verdıgımız ıcın buna ıhtıyac duymamızmıs. Sultan Vahdettının verdıgı paralar neden soylenmez bılmem kı. Kı Lenın bıtını vermez Turkler ıcın. mılyonlarca ınsanı rejım karsıtısın dıye sıbıryalarda calıstıran 50 mılyon ınsanın katılı Stalının akıl hocasının tuttugu rejımın ve yardakcılarının (bknz: Nazım Hıkmet) benım ıcın bır onemı olamaz. Butun bunlardan sonra Hıtlerle Lenının veya Amerıkanın Yada Cının ne farkı var. Sız kalkmıs sıırden bahsedıyorsunuz. Nazım Hıkmet benlıgını yıtırmıs bır palyacodan baska bır sey deıldır. yazılanların hıcbırı herhangı bır sıteden alınmamıstır. tamamen kısısel fıkırlerımdır. Selametle...

    tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 5228 Toplam Mesaj: 19