Prodji Ve D-Zone Film Sitesi İçin Host Alınacak Yardım
-
Merhaba arkadaslar
prodji ve d-zone gruplarının riplerini yüklemek için bir site açmak istiyorum. domain hazır fakat acil bir host almam gerek.
Beleş olsa süper olur :D Olmadı tavsiye edebileceginiz sorunsuz çalışabilecegim host firması gerekli. Acil yardım müridler
-
verin verin :D
valla kizim olsa sana verirdim,birak hostu :D:D
la imkanim olsaydi,hemen verirdim valla :D
Edüt büdüt: valla böyle bi site süper olurdu,siteyi acda filmleri ordan sömürelim :D
zaten hepsi 480p,720p felan olacaktir :)
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------
verin verin :D
valla kizim olsa sana verirdim,birak hostu :D:D
la imkanim olsaydi,hemen verirdim valla :D
Edüt büdüt: valla böyle bi site süper olurdu,siteyi acda filmleri ordan sömürelim :D
zaten hepsi 480p,720p felan olacaktir :)
-----------------------------valla patron tek 480-720 deil :D adamlar 810p ye geçiş yaptı tüm prodji d-zone sunumları olacak şu host işini bi halledebilirsem :D tek link + 2-3 alternatif siteye atacam isteyen istegidigi gibi sömürür:D
-
dosyaları sunucudamı barındıraksın?
-
hayır. dosyaları rapid ve benzer sitelere atcam sunucuda olmicak.
-
sezoo bunu yazdı:
Merhaba arkadaslar
prodji ve d-zone gruplarının riplerini yüklemek için bir site açmak istiyorum. domain hazır fakat acil bir host almam gerek.
Beleş olsa süper olur :D Olmadı tavsiye edebileceginiz sorunsuz çalışabilecegim host firması gerekli. Acil yardım müridler
-----------------------------selamlar,bi görüşelim dilerseniz..
-
ben vereyim hacı. ama staj için iş yerindeyim. akşama filan gir. pmden domain i yaz bende sana nsleri yazayım.
ama filmleri sunucuya yüklemiyceksen :D
beleşten vercem link filan verirsin sende bana :D
-
cankirca bunu yazdı:
sezoo bunu yazdı:
Merhaba arkadaslar
-----------------------------selamlar,bi görüşelim dilerseniz..
-----------------------------s.a hocam saolsın. valla 1-2 konunuzu inceledim makineleriniz mükemmel. Beleş gibi bi olanak var ise görüşelim :) şuan beleş host en iyisi :D durumlar pek iyi deil bu aralar.
FOXXLY bunu yazdı:
ben vereyim hacı. ama staj için iş yerindeyim. akşama filan gir. pmden domain i yaz bende sana nsleri yazayım.
ama filmleri sunucuya yüklemiyceksen :D
beleşten vercem link filan verirsin sende bana :D
-----------------------------link kolay :D belki görmüşsünüzdür forumda 1-2 konu açmıştım bluray filmler diye. istemediginiz kadar film olacak :D
akşama burdayim saolsın
-
S.a arkadaslar
host işini tamamladım. Dandik dundük olsada bişeler yapmaya çalıştım :D önümüzdeki ay itibari ile sitede en düşük kalite 480p olmak üzere birçok filmi bulabilirsiniz.
herkese yardımlarından dolayı teşekkürler. öZElliklede CaNKIRCAya sonsuz teşekkürler :D
-
sezoo bunu yazdı:
S.a arkadaslar
host işini tamamladım. Dandik dundük olsada bişeler yapmaya çalıştım :D önümüzdeki ay itibari ile sitede en düşük kalite 480p olmak üzere birçok filmi bulabilirsiniz.
herkese yardımlarından dolayı teşekkürler. öZElliklede CaNKIRCAya sonsuz teşekkürler :D
-----------------------------hayirli ugurlu olsun.
artik sömürürüz :D
-
hele bi bitiremde patron sömürün ayıpsın:D msnden atarım ben sana linkleri:D