Program Arşivi Download V2

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2009
    Erkek

    Günaydın mürid kardeşlerim yine bir çoğunuzun işine yarayıcağını düşündüğüm programları paylaşıyorum.umarım işinize yarar.

    Genie Timeline 2012 Professional v3.0.3.300 Multilingual (Bilgisayarınız İçin Zaman Makinesi)



    Genie Timeline Professional uygulaması Windows üzerinde çalışan bilgisayarlar için bir zaman makinası gibi çalışan yedekleme ve geri yükleme yazılımıdır. Dosyalarınızı otomatik olarak belirlediğiniz alana yedekleyebilir. (Kablosuz alanları da desteklemektedir) İşletim sistemine entegre olup gerçek zamanlı olarak çalışabilen Timeline yazılımı bir dosyayı geri yüklemek istediğinizde yedekler arasında versiyonları göstererek seçim yapmanıza imkan sağlar. Bu sayede Genie Timeline yüklü bir bilgisayarda veri kaybı olasılığı yüksek oranda azalır.Timeline’ın kurulumu ve kullanımı oldukça basittir. Programı yükledikten sonra hangi dosya ve klasörlerin nereye yedekleneceğini seçerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Epostalarınız, finansal verileriniz ve sizin için önemli olan dosyalarınız gerçek zamanlı olarak belirttiğiniz alana yedeklenir, böylece dosyalar üzerinde rahatça çalışabilirsiniz. Dosyaları tek tek ve istediğiniz sürüme geri yükleyebileceğiniz gibi tüm bir klasörü de yedeklenmiş sürüme döndürebilirsiniz.

    Genie Timeline bir imajlama ve zarar düzeltme yazılımı değildir, veri kaybını önlemek için tasarlanmıştır. Bu yüzden bozulan Windows işletim sistemini geri yüklemek için kullanılamaz, ancak üzerindeki verilerin düzenli olarak yedeklenmesini sağlayabilir.Yedekleriniz içinde arama yapabilir, tek tek dosya ya da klasör seçebilir ve tüm yedeklerinize göz atabilirsiniz. Ayrıca yedeklediğiniz dosyaları şifreleme özelliği de vardır. Bu sayede ağ üzerindeki verinizin güvenliğini de sağlamış olursunuz. Oldukça yeni bir yazılım olan Genie Timeline’ın anahtar özellikleri şu şekildedir;

    * Windows 7 desteği
    * Kolay kurulum
    * Windows Explorer entegrasyonu
    * Sağ tıklama ile geri yükleme
    * Dosya değişikliklerini anında yedekleme
    * Yedekleme medyası takılı olmasa da çevrimdışı dosya erişimi
    * Kablosuz alan ağ menziline girdiğinde yedeklemeye kaldığı yerden devam etme

    http://turbobit.net/yvclz35ij94b.html

    Maxprog iCash v7.4.8 (Kişisel Finans Programı)

     

    Maxprog iCash kişisel finans yönetim yazılımıdır Gelir, gider, borç, kredi, banka ve diğer parasal durumlarınızı girebilirsiniz Hesapları oluşturabilir ve onlar arasında para hareketlerini düzenleyebilirsiniz Gelir-gider durumunuzu iyi düzenleyip, bu doğrultuda günlük, haftalık, aylık ve yıllık sürece sürekli göz atabilirsiniz..
    Program Windows ve Macintosh sistemleri için tam özellikli bir kişisel finans yönetim aracıdır iCash her kullanıcı için birçok hizmeti barındırabilir Muhasebeci, kulüpler, dernekler, kendi işiniz ya da basit bir ev kullanıcısı olarak; gelir, gider, bankalar gibi çeşitli bilgileri girebilirsiniz.Program içinde hesaplarınızı düzenli bir şekilde tutabilirsiniz Özelleştirilebilir raporlar üretebildiği için para hareketlerinizi takip edebilirsiniz Programın mevcut kategorileri ise; bankalar, gelirler, giderler, borç, portföy, varlık ve açılıştır

    # Bankalar: Kasa hesabı Kayıt ve kontrol
    # Gelirler: Gelir hesabı Satış, maaş, emekli maaşı, hediye, kar payı gibi
    # Giderler: Gider hesabı Araba, giyim, yemek, sigorta, vergi gibi
    # Borç: Borç hesabı Verilen borçlar, ipotekler, kredi kartları gibi
    # Portföy: Tahvil, fon, stoklar gibi
    # Varlık: Ev, mülk, eşya gibi
    # Açılış: Denge kurulmaya çalışılan herhangi bir hesap

    http://turbobit.net/g4w0f2n0lb15.html

    Windows 8 Manager v1.0.1

     

    Windows 8′i daha iyi yönetmek ve sistemi optimize etmek içinse Windows 8 Manager’ı kullanabilirsiniz.Windows 8 Manager ile sistem bilgisi görüntüleme, gereksiz kayıtları temizleme, güvenlik seçeneklerini güçlendirme ve ağ yönetimini basit yollardan devralma şansınız var. Programla Windows 8 işletim sistemindeki hataları giderilerek kusursuz çalışan, daha hızlı bir sistem elde edilebilir. Windows 8 işletim sistemindeki radikal tasarım değişikliği düşünülürse böyle bir yönetim aracına olan ihtiyaç daha iyi anlaşılabilir. Windows 8 Manager sayesinde 30′dan fazla seçenekte düzenleme yaparak en kararlı ve en hızlı sisteme kısa sürede ulaşabilirsiniz…

    http://turbobit.net/1pb794aeyisl.html

    Actual Multiple Monitors v4.1 (Çoklu Monitör Yönetim Programı)

     

     

    Actual Multiple Monitors çoklu monitör konfigürasyonları ile rahat ve etkili çalışılması ve işlevselliği artırmak için tasarlanmış kapsamlı bir çözüm sunan bir yazılımdır. Oluşturacağınız ikinci bir ekran ile çalışma alanınızı genişletebilir, tüm ekranlarda ayrı modda çalışabilirsiniz. Çalışma ortamını çok daha konforlu ve verimli hale getirmek için mutlaka Actual Multiple Monitors'ü deneyin...

    http://turbobit.net/nve8kxm6bki4.html

    TweakNow PowerPack 2012 v4.2.4 (Sistem İyileştirme Programları Paketi)

     

    TweakNow PowerPack bir paket bakım ve onarım yazılımıdır. Sahip olduğu 11 ana araç ve ek özellikler ile Windows işletim sistemi üzerinde her türlü iyileştirme ayarını yapmanıza imkan vermektedir. Mevcut tüm araçları ana menüsü üzerinde kategoriler halinde sunulduğundan kullanımı oldukça kolaydır. Yazılımın kullanımı sonucunda sistem üzerinde hiçbir olumsuz etki oluşmamakta aksine sistem kararlılığı sağlanıp, performansı artmaktadır.

    Ana Araçlar

    Dosya Yapılandırması (Configuration Files)
    Sisteminizin düzenli biçimde çalışabilmesi için varsayılan olarak işletim sisteminde yer alan sistem dosyalarının düzenlemesini yapabileceğiniz alandır.

    İşlem Yöneticisi (Process Manager)
    Sistem üzerinde çalışmakta olan uygulamaların yönetimini yapabileceğiniz araçtır. Bu araçla çalışan işlemlerin öncelik düzeyini değiştirebilir, bellek kullanımlarını ve işlem yollarını görebilir, işlemleri sonlandırabilirsiniz. Gereksiz işlemleri sonlandırarak sisteminizin daha performanslı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

    Özel Klasörler (Special Folders)
    Windows ve İnternet Explorer klasörlerini gruplar halinde görebileceğiniz ve klasörlerin içindeki dosyalara kolayca erişip, yerlerini değiştirebileceğiniz oldukça iyi düşünülmüş bir araçtır.

    Başlangıç Yöneticisi (Startup Manager)
    Windows işletim sisteminin açılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaları yönetebileceğiniz araçtır. Bu araçla başlangıç uygulamalarını kaldırabilir, düzenleyebilir, yeni başlangıç uygulamaları oluşturabilirsiniz. Gereksiz uygulamaları devre dışı bırakmanız sisteminizin hızlı açılmasını sağlayacaktır.

    Bellek İyileştirmesi (Ram Optimizer)
    Sisteminizin performansı için oldukça önemli yeri olan ram yani geçici sistem hafızasının kullanım sonucunda parçalanan alanlarını birleştirerek gücünü arttırmaya yarayan araçtır.

    Disk Temizleyici (Disk Cleaner)
    Sabit disk üzerinde gereksiz yere alan işgal eden dosya ve klasörlerin bulunup silinmesini ve bu sayede sistem kararlılığının oluşmasını sağlayan araçtır. Sabit disk üzerinde bölümlenmiş alanlardan istediğinizde tarama yaptırabilme imkanınız bulunmaktadır.

    Kayıt Defteri Temizleyici (Registry Cleaner)
    Kayıt defteri üzerindeki gereksiz girdilerin bulunup silinmesine yarayan araçtır. Bu araç hakkında ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Pencere Geliştirmeleri (Windows Enhancement)
    Bu araçla masaüstü, Denetim Masası, Windows Gezgini, Başlat Menüsü ve Görev Çubuğu, İnternet Explorer ve daha birçok alan üzerinde pencere ve arayüz geliştirmeleri yapabilir daha iyi bir Windows görünümüne ulaşabilirsiniz.

    Sistem İyileştirme (System Optimizer)
    Windows, internet ve ağ ortamlarında çeşitli güvenlik, önbellek, gereksiz uygulamaların devre dışı bırakılması, komutlara daha hızlı tepki verilmesi gibi işlemlerin yapılabileceği araçtır.

    Sistem Bilgilendirme (System İnformation)
    Sisteminizdeki donanım ve yazılımlar hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğiniz araçtır. İşlemci, sabit disk, bellek, ekran kartı, işletim sistemi, directX bilgilendirmelerinden yararlanabilirsiniz.

    İz Temizleyici (Track Cleaner)
    Kullanmış olduğunuz yazılımların kişisel verilerinizi kaydetmesi ile sistem üzerinde çeşitli izler bırakabilirsiniz. İşte bu araç şahsınıza ait tüm özel bilgilerin temizlenmesini sağlamaktadır.

    Özel Araçlar
    Tek Tıklama İle Windows İyileştirmesi (1-Click Windows Optimization)
    Bu araçla tek tıklama ile Windows'unuzu en iyi performansına getirebilir, internet ve ağ bağlantılarını iyileştirebilir, gereksiz dosya ve klasörlerin silinmesini sağlayabilirsiniz.

    Yedek Dosyaları Yükle (Restore Backup Files)
    Yazılımın kullanımı sonucunda oluşabilecek muhtemel sorunlara karşı kullanabilirsiniz. Yaptığınız ayarlamaları geri almak istemeniz söz konusu olduğununda da yardım alabilirsiniz.

    Çeşitli Araçlar
    Kendiliğinde Kapanma (Auto Shutdown)
    Windows işletim sisteminizin sizin ayarladığınız bir zamanda kendiliğinden kapatılmasına, uyku moduna alınmasına yarayan araçtır.

    Kendiliğinden CD Açılışı (CD Autorun)
    Sahip olduğunuz CD ve DVD sürücülerin çalışma düzenini değiştirebileceğiz araçtır.

    Klasör Boyutu Tahlili (Folder Size Analyzer)
    Sisteminizde yer alan tüm klasörlerin hangi boyutlarda dağılım gösterdiğini görebileceğiniz alandır.

    OEM Bilgilendirme (OEM İnfo)
    Bilgisayarınızın adını, üretici adını ve modelini görüp, değişiklik yapabileceğiniz hatta resim ekleyebileceğiniz araçtır.

    TweakNow Kısayol Düzenleyici (TweakNow Shortcut)
    Sisteminizde kurulu olan yazılımların kısayollarını düzenleyebilir, yeni kısayollar atayabilirsiniz.

    Sanal Masaüstü (Virtual Desktop)
    Sanal masaüstleri oluşturup aynı anda bir çok masaüstüne sahip olabilmenizi sağlayan araçtır.

    Yazılımın Yeni Sürümündeki Değişiklikler
    Windows Vista ve Windows 7 işletim sistemi desteği eklendi.
    TweakNow RegCleaner Professional modülü güncellendi.
    Windows XP 64-Bit işletim sistemlerinde 3 GB ve daha üzeri bellek kullanılan sistemlere destek verilmeye başlandı.
    Küçük hatalar düzeltildi.

    http://turbobit.net/xt0217az3d5v.html

    Connectify Pro v3.7.0.25374 (Laptoptaki Kablolu İnterneti Wireless Dağıtın)

     

    Connectify ile bilgisayarinizi kablosuz modeme çevirin. Bazen tum bilgisayari ayni birden internete baglamak icin gerekli malzemeler olmayabiliyor. Ozellikle kablolu modem , 3G veya tek cikisli modem kullanilan yerlerde bu sorun mevcut. Gunumuzde her ne kadar Wireless modem fiyatlari oldukca ucuzlasada cok da yaygin degil. Boyle durumlarda genellikle aniden gelebilecek eski bir dost ile gecirilebilecek eglence dolu bir oyun gecesi veya birlikte calisilmasi gereken bir proje yalan olabiliyor. Connectify isimli ucretsiz yazilim ise ayrica bir donanim gerektirmeden cok basit birkac hamle ile yazilim tabanli bir kablosuz ag istasyonuna cevirebiliyor.Geceyi yalan etmiyor! Ayrıntılar sayfanın devamında.



    Eger modeminizi son iki yil icinde almadiysaniz muhtemelen kablolu bir modemdir.-Ornegin benim emektar 4port ethernet modem :) – Genellikle evlerde masaustu bilgisayar kullanan yada notebooklarini yalnizca belli yerlerde kullanan kisilerin tercihi hem fiyat hemde guvenlik sebebi ile kablolu modemlerdir. Bu durum yalnizca ADSL modemlerde degil, Uydunet, Fiberinternet ve 3G’de de mevcut. 3G mantik olarak bir kablosuz ag olsa bile 3G istasyonunuz veya kendinize ozel 3G modeminiz yok ise bu baglantiyi dagitamiyorsunuz. Windows Vista ile hayatimiza giren kablosuz internet paylasimi ozelligi kullanicilar tarafindan pek bilinmez. [Windows 7 'ye Gecmeli mi ?] Connectify ise Windows’un bu ozelligini size oldukca basit, sade ve guvenli sekilde sunuyor. Simdi “ya arkadas otur pc basinda ne gerek var” diyenlere bu sicak havalarda balkonda bilgisayar kullanmanin ferahligini , tuvallette cep telefonu ile internete girmenin guzelliklerini sabah yataktan kalkmadan bas ucundan telefonunu alip mailleri kontrol etmenini guzelliklerini anlatmakla bitiremicem..

    Connecify kablosuz ag karti bulunan herhangi bir bilgisayari cok basit adimlar ile biri kablosuz ag istasyonuna cevirebilir, tum wireless karti bulunan bilgisayarlari kolayca baglayabilir, aginizi sifreleyebilir, guvenle kullanabilirsiniz. Simdi fazla uzatmadan anlatima geceyim..

    Yalnızca wireless yayin yapacaginiz bilgisayara Connectify yukleyin. Digerlerine yuklemenize gerek yok ve ayarlardan diger bilgisayarlar icin DNS yapilandirmasini ve IP yapilandirmasini otomatik hale getirin. Windows 7 için geçerli uygulama olup Windows XP desteği yok malesef.

    http://turbobit.net/lgf1xhe3rxvw.html

    Foryoursoft BatchRename Pro v4.0.1.2 (Toplu Dosya Adlandırma Programı)

     

    Foryoursoft BatchRename Pro ile dosyalarınızı ve klasörlerinizi müziklerinizi topluca birkaç hamlede yeniden adlandırabilirsiniz. Eğer binlerce dosyayı yeniden adlandırmanız gerekiyorsa mutlaka kullanmanız gereken bir yazılım..

    http://turbobit.net/534u56gi3yds.html

    Music MP3 Downloader v5.4.6.8 (MP3 Download Programı)

     

    Music Mp3 Downloader Küçük boyutlu ama p2p ile çalısan süper bir mp3 indirme programı .Bu program ile 100 milyondan fazla şarkıya ulaşabilirsiniz.indirmek istediğiniz şarkıyı arama bölümüne yazmanız yeterli …

    http://turbobit.net/bt6rdiydywx9.html

    Foryoursoft HyperCalendar Pro v3.32 (Kişisel Ajanda)

     

    Foryoursoft HyperCalendar Pro tam donanımlı bir kişisel ajanda yaılımıdır. Program içerisinde masaüstü takvimi ve multimedya anımsatıcı desteği, analog saat, şifreli zengin metin desteği ile vazgeçilmez bir kişisel ajanda yazılımıdır...

    http://turbobit.net/doknye669mes.html

    RipBot 1.17.3 x86/x64 2012 (ENG)

     


    Bu program 10bit renk derinliği desteği ile video formatı MP4 MKV AVCHD DivX Plus kodlamak için tasarlanmıştır

    http://turbobit.net/qn94rommiqyf.html




    ZD Soft Screen Recorder kolaylıkla ekranınızı kaydetmenizi ve paylaşmanızı sağlayacak bir ekran kayıt uygulamasıdır.Şster yazılım demoları, ister görsel ders hazırlayın, isterseniz oyunlardan oyuniçi görüntü kaydı yapabilirsiniz.Bu küçük program yıllar önce yazıldı, zaman içinde geliştirilerek büyük bir uygulama haline geldi.ZD Soft Screen Recorder ekran yakalama süreci fevkalade kolaydır. Yakalama Sihirbazı size her zaman eşlik eder. Bu sihirbaz ile seçenekleri şunlar: Bir screencast oluşturma videosu oluşturma, oyun rekorlarınızı yakalamak ve hatta ekranı paylaşmak. Birçok durumda, aslında tüm bu süreçleri yürütmek için ayrı yazılım gerekir ancak, ZD Soft Screen Recorder ile hepsi mümkün…

    http://turbobit.net/540drow15p8w.html

    DriverEasy Professional v4.2.0.31708 (Otomatik Sürücü Güncelleme Programı)

     


    DriverEasy Professional , bulamadığınız ya da eskimiş sürücülerinizi saptayıp indirmenize yardımcı olan dürüst bir programdır. Sürücü sorunları ile hala sinirlerinizi mi bozuyorsunuz? Yapmayın! Kullanıcı dostu arayüzü ile Driver Easy, bilgisayarınız için en güncel sürücüleri bulurken size daha fazla zaman ve enerji kazandırır. Lider-Endüstriyel teknolojisi, 100.000'den fazla donanım sürücüsü veritbanı, günlük sürücü güncelleme desteği sayesinde güçlenmiş Driver Easy, bilgisayarınızın hızlı, sisteminizin güvenli ve muntazam çalışmasını temin eder. Bilgisayarınızda yüklü olan sürücüleri kolayca yedekleyebilir ve dilediğiniz zaman geri yükleyebilirsiniz.Olur da eğer eski veya yeni sürücülerinizde uyumsuzluk ile karşılaşırsanız, Driver Easy ihtiyacınız olmayan bu sürücüleri kolaylıkla kaldırabilir. Sadece bir kaç saniyede sisteminizi temizleyebilir ve tam anlamıyla çalışan belirlenmiş sürücüyü koruyabilir.

    http://turbobit.net/qmltroie3j77.html

    Gilisoft Private Disk v5.0 (Şifreli Sanal Sürücü Oluşturun)

     


    Gilisoft Private Disk ile fiziksel sürücünüz üzerinde şifreli sanal sürücüler oluşturabilirsiniz. Bu şekilde dosyalarınızın güvenliğini artırabilirsiniz..

    http://turbobit.net/c8dtvoxcjru3.html

    Hetman NTFS Recovery v1.0 (Veri Kurtarma Programı)

     



    Hetman NTFS Recovery SSD sürücülere ve diğer harici depolama medya da dahil olmak üzere dosya sistemi NTFS, çalıştıran, sabit diskler her türlü dosya ve klasörleri kurtarabilirsiniz…

    http://turbobit.net/lqicsu3nh7vr.html

    CamBlocker v1.0.0.5 (Webcam Bloklayıcı)

     

    Wolfcoders CamBlocker bir wecam güvenlik yazlımıdır.Görevi ise siz kullanmadığınız zamanlarda birilerinin izniniz olmadan webcam görüntülerinizi elde etmesini engellemektir. Biliyorsunuz hackerlar pc nizi ele geçirdiğinde isterse webcam'ınızdan sizi izleyebilir ve özel yaşamınıza dair özel görüntüler elde edebilir. Wolfcoders CamBlocker ile bu tür şeylerden korkmanıza gerek kalmayacak...

    http://turbobit.net/e8l0iljcdgne.html

    >>>Turbobit Premium>>> http://getripz.pl


    ;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xbrite
    xbrite's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Aralık/2009
    Erkek

    Ben müzik indirme programını indirdim virüs var dedi!

    Music MP3 Downloader v5.4.6.8 (MP3 Download Programı)


    Hakikat ve Sadakat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2009
    Erkek
    xbrite bunu yazdı

    Ben müzik indirme programını indirdim virüs var dedi!

    Music MP3 Downloader v5.4.6.8 (MP3 Download Programı)

    crack ta problem vardır anti yi kapat dene


    ;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2010
    Erkek

    Teşekkürler :)


    | GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | Turknet = XMP85HC93OKM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2009
    Erkek

    çizdim oynicam sonra

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2011
    Erkek

    kardeşim eline sağlık 


    Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palulu
    Palulu's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Temmuz/2005
    Erkek

    eline sağlık kardeş


    Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kuıtsaldır
Toplam Hit: 2252 Toplam Mesaj: 7