folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Proticaret Script'i Studio'ya Tanitmak ?

Proticaret Script'i Studio'ya Tanitmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Merhaba Murid ve Murideler.

Bir Musterime verdigim proje'ye ek olarak e-ticaret dalga dumeni de talep ettiler. proje baska bir sey'in devami oldugu icin yapmak zorunda kaldim. (hazir bir seyi alip editlerim dusuncesi ile giristim) ki asp.net'te bulabildigim proticaret var. bunu studio'ya eklemek istedigimde asagidaki gibi bir hata aldim.

https://www.dropbox.com/s/q825tqp0fk6ps63/Screenshot%202014-06-10%2012.44.54.png

vb dosyalarinin bir kismini vermemisler arkadaslar. ben buna nasil ekleme yapabilirim yada bu dosyalari bulabilecegim bir yer varmidir ?

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

bence bu çok mümkün bir olay gibi durmuyor. Modül geliştirme ayrı birşey siteyi dll den msıl koduna çevirmek pek sanmıyorum.

edit:

deminki yazdığımı gören biri alıntı yapmazsa sevinirim. yanlış yazdım dı:)

NuLL29 tarafından 10/Haz/14 14:54 tarihinde düzenlenmiştir

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

acikkaynak kod'lu diye kullanayim dedim ama madem kapali kardes bizimki dediler nopCommerce ile yola devam edecegim :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş null29.. arkadaş projeyi indirmiş her hangi bir çevrim söz konusu değil..

@rakkoc, hocam nerden indirdin bilmiyorum, sitesinde ücretsiz diyor. onu indirip baktın mı 2.2 versiyon? 

editperson.aspx dosyasına baktın mı var mı ? 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    unbalanced bunu yazdı

sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş null29.. arkadaş projeyi indirmiş her hangi bir çevrim söz konusu değil..

@rakkoc, hocam nerden indirdin bilmiyorum, sitesinde ücretsiz diyor. onu indirip baktın mı 2.2 versiyon? 

editperson.aspx dosyasına baktın mı var mı ? 

evet hocam editperson.aspx dosyasi mevcut ama editperson.aspx.vb dosyasi mevcut degil :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sanırım .vb dosyasına ihtiyaç yok hocam..en kötü ihtimal kendin oluştur bi tane.. 

bak burda da kodlar var

http://www.netdatabilisim.com/

burdada yoktu vb dosyası. daha önce oluşturduğum bi web projesine baktım aspx.cs şeklinde hiç dosya görünmüyor.. codebehind başka bi şeye yarıyor sanırm.. ama olmuyorsa o tarz bir şey oluştur.. 

mesela

https://code.google.com/p/pao-phrae/source/browse/trunk/PAO/Person/editPerson.aspx.vb?spec=svn17&r=17

içindeki click kodlarını sil.. 

sonra projende bak hangi değişkeni istyorsa onu oluşturursun.. muhtemelen interface tarzı bi şey 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

arkadaşlar olay şu asp.net php gibi yada klasik asp gibi script dili değildir. yani örnek vererek açıklayacak olursak php de yazarsınız not defterinde atarsınız sunucuya çalışır.

Asp.net iş biraz daha karışık.:)

size verilen o kodlarda ancak görüntüyü değiştirirsiniz. hatta beceremezseniz siteyi çalışamaz hale bile getirebilirsiniz.

aspx dosyalardan ziyade size cs dosyaları lazım. cs dosyalarında ne var. cs dosyalarının içinde o sayfada yapılan işlemlerin kodları var. peki nerede bu kodlar. size verilmeden önce derlenmiş yani dll haline getirilmiş. bu sebeple tüm kodlar dll içinde gömülü. Dll içerisinden alınamazmı. Normalde alınabilir. yazılan cs vb vs. kodlar msıl koduna dönüştürülür. dolayısıyla bir açık kapı vardır. 3. parti yazılımlarla çok rahat bir şekilde dll içindeki kodlar methotlar vs. herşey görülür. Fakat bu adamlar türkiyede bu alanda bir numara ve çok iyi para kazanıyorlar. yine kırılmasın diye binlerce dolarlık yazılımlar var yaptığınız yazılımları dll yaptıktan sonra. birde artı şifreleme yaparsınız. (tabi paranız bu artı şifreleme yapan programlara yeterse) adamlar kesinlikle şifrelemiştir.

NuLL29 tarafından 10/Haz/14 16:18 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam sen olaya çok farklı geliyorsun :)

öncelikle bu arkadaş zaten projeyi indirmiş yani elinde vb kodları var. hatta yukarıda verdiğim linke bakarsan ...

diyip kaldım çünkü gerçekten vb dosyaları yokmuş :)) ben var sanıyordum..ama vb dosyaları aspx.vb şeklinde değil direk vb uzantılı şeklinde olmalı..senin demenle fark ettiğim üzere bu projede hiç vb uzantılı dosyalar yok.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

evet hocam. vb yokmus. nopCommers'e suan dummyPayment plugin yaziyorum. 2 tane odeme sistemi yazmam lazim hatta iPara'da yazacagim galba.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

en az 3 kez okudum ne demek istediğini anlamadım :) akşam akşam güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

en az 3 kez okudum ne demek istediğini anlamadım :) akşam akşam güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

yanlış anlaşılma oldu hocam :) sen dll leri tekrar eski koda çevirmekten bahsediyorsun ben de diyecektim ki buna gerek yok çünkü zaten vb kodları var ama sonra baktım ki vb uzantılı dosyalar yokmuş, ben de eski yazdığımı silmedim altına başka bir şey yazdım olay bu :)

@rakkoc, nopcommerce iyidir baya, daha önce birinin projesine eklenti yazdım (tavsiye motoru), çok zorlamadı beni sistem adamlar güzel yapmış. Bence rahatlıkla çözersin olayı.. kolay gelsin

Toplam Hit: 1326 Toplam Mesaj: 11