folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Psikopat Bişekilde İntikam Almak İstiyorum...Fikirlerinizi Bekliyorum..



Psikopat Bişekilde İntikam Almak İstiyorum...Fikirlerinizi Bekliyorum..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek
    lens kullanıyosa lens suyunu tuz ruhuyla değiştir kör olsun. Gece dörtte telefonla ara "Pardon bi patlama oldu vefat etmiş birinin çantasından bu telefonu bulduk, tanıdıklarını bulmak için şu anda uğraşıyoruz, çıkan telefondan öbür arkadaşım arıyor, suratı tanımlanamıyıcak bir şekilde olduğu için buraya gelmeleri gerek" de o sırada aynısının öbür versyonunu anne ve babaya yap. Sonra 3 telefonu birden aramak lazım herkesi meşgule sokmak için. Emniyetten arıyomuş gibi yapıp torbacı çocuklarına operasyon düzenliyiceklerini ve onlara ihtiyaçları olduğunu söyle, onu arayıp bu gece evinde olup olmıyıcağını sormalarını söle. Telefon çok güzel bişi. Psikopatlık diyosan evine molotof kokteyiliyle girebilirsin, kapısını yakıp çocuk camdan kaçmaya çalışırken tutup bayıltana kadar  dövebilirsin. Uyandığında kafasına  teneke geçirip kafasına sopayla istediğin kadar vurabilirsin. Vitamin haplarından al içini boşalt unla doldur sonra çocuğun asonsöründeki lamba bölümüne koy, lise torbacısı diye ihbar et, haplar test ediline kadar baya dayak yer. Onun evinden birisinin karısına aşk mektupları yolla. Bence hiçbirisini yapma çünkü yaptıktan sonra kötü hissediceksin. Kötü hissetmezsen daha da kötü. İyi hissedersen veya mutlu olursan tekrar yapmak istiyiceksin, tekrar tekrar yapmaya başlarsan alışkanlık  haline gelicek ve mantıksız davranmaya başlıyıcaksın. Gerçeklerden ve eski halinden uzaklaşıcaksın.

    Bana bakip her zaman gulumseyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2007
    Erkek

    okulda hocayı bi şekil de kızdır.seni dövmeye kalkınca da bi cep telefonuyla çek, sürdür okuldan..

    eğer beceremezsen; 

    yakında antepe gelicem.zamanım olursa uğrarım yanına.beraber milli eğitim e gider dilekçe veririz.seni dövdü die şahit olurum.bi tanıdık doktor neyin bul rapor al.daha sağlam olur..bulamam dersen ben ayarlamaya çalışırım buradan mühürlü imzalı bi rapor kağıdı..ya da canını acıtmadan bi yerlerini morartır, hallederiz.. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Nisan/2007
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bak Hemşom Milli ve Manevi Olaylara Olan Hassasiyetini Anlıyoruz. Ama Kesinlikle Sen Sen Ol, Ciğeri Beş Para Etmez, Sokakta Görsen Yüzüne Bakmayacağın, Milli Duygularda Yoksun, Allah'tan Başka Herkese Kulluk Yapan BU Embesiller İÇin Ne Kendi Hayatını Nede Okul Hayatını Mahvetme.

    Eğer Böyle Vatansızlarla Uğraşmak İstiyorsan Bence Okulunu Bitir, Belli Bir Yere Gel, O Zaman Daha Kolay Olur Herşey.

    Sakın Sonradan Pişman Olacağın Olaylara Girme.

    Kinini Nefretini İÇine At, Zamanını Kolla. Ama Bu Zaman Hemen Şimdi Olmasın

    Ateşi Elinle Değil, Maşa İle Tut


    -----------------------------

     

    dicek baska soz kalmadı :) acıkca solemıs gormezden gel  

Toplam Hit: 7879 Toplam Mesaj: 24