Rapidshare Sorun
-
Arkadaşlar dün akşam rapid premium üyelik aldım gece bilgisayarı downloada bıraktım şuan rapidshare giremiyorum :S nedendir bileniniz varmı.
-
günlük trafiğin bitmiş olabilir
-
Siteyedemi girilmiyor öyle olunca :S zaten en fazla 1 gb download yapmış dün akşam gerisini indirmemiş
-
İndirdiğin linkler senin rapidpremium hesabını link sahibine yolluyordur. Çünkü bu aralar bu hackleme yöntemi çok meşhur :)
-
:) Tmmda siteye neden giremiyeyim o zmn?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
İndirdiğin linkler senin rapidpremium hesabını link sahibine yolluyordur. Çünkü bu aralar bu hackleme yöntemi çok meşhur :)
-----------------------------Ayrıyetten download ettiğim linkler bizim sitedeki prison break paylaşımı başka bişey indirmedim zaten :S
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=88504
-
modeme bi reset at bakalım. arada oluyor o dosyayı indirmiyor ama sürekli bağlanmaya çalışıyor falan sonra rapidshare ye girmiyor.
-
giriş yapınca ne diyor şifreni unuttun mu diyor
bide hesabın secure miydi ?
-
bende şmdi giremedm meersem 5 kişi girmiş 0lanmış saolsun bilinmeyen rapid vermişti geçen asıl sahibi şifreyi değiştirdi giremedm sonra yine eskisi yaptı unsecure di :D kendi mailimi felan yazdm ama id sini aynı yaptım adam girsin die oda heralde millete söledi şifre 0landı arttık hesap tamamen benim :D
-
Dear customer 8990574,
Based on your download logs, your Premium Account 8990574 was shared with other people. This is not allowed.
It might also be possible that your account has been hacked and other people were using it as well without your knowledge.
To protect us and yourself from hackers, we have changed your password to egm3mU.
Feel free to change your password to something suiting you better.
Please notice that if we detect many different IP addresses in your account in the future, we reserve the right to permanently close your account.
You can check the IPs using your account in the log section of your premium zone.
Best regards,
RapidShare.com - Support:|
-
rapidsharenin verdiği standart şifreyi değişmedinmi :D