Rar Şifresi Nasıl Kırılır ?
-
google earth profesyonel indirdim cracklayıp kurdum sonra bozuldu yeniden yükleyeyim diye uğraşınca rar şifresi istedi ama nerden indirdiğimi unuttum googleden rasgele şifreler girdim açılmadı.
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
-
bir sürü var piyasada program ama uzun sürer
-
6 haneli şifreyi kırmayı denedim 3 günden bahsetti kapattım.baya uzun sürüyor hayati önemi yoksa değmez valla
-
o zaman google earth ın a.q. dum gitti :D
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------o zaman google earth ın a.q. dum gitti :D
-----------------------------O kadar işte prosuda bi işe yaramıyor zaten :)
-
piyasada bi sürü var ama hic deneme :) günlerden bahsediyorlar...
sil gitsin :D
-
kıramazsın deneme yanılma yöntemi ile çalışıyor piyasa programları baya uzun sürer
-
diabLe bunu yazdı:
-----------------------------
kıramazsın deneme yanılma yöntemi ile çalışıyor piyasa programları baya uzun sürer
-----------------------------
uzun sürmesi kırılmayacağı anlamına mı geliyor, belki beklemeyi göze aldı?
-
İsmini değiştirmeden rar ın adını aynen ara googlede bazı forumlarda falan vermişlerdir.Ben öle cok buldum.
-
bu tarz konulara belki on kez cevap verdim.. winrarın yardım kısmını okuyunuz..
ZIP 2.0 format supported by WinRAR uses a proprietary encryption algorithm. RAR archives are encrypted by the much stronger AES-128 standard. If you need to encrypt sensitive information, it is better to select the RAR archive format. For real security use passwords of at least 8 characters in length. Do not use words of any language as passwords, it is better to choose a random combination of characters and digits. Note that passwords are case sensitive. Remember that if you lose your password, you will be unable to retrieve the encrypted files, not even the WinRAR author is able to extract encrypted files.
---
kısca özetlersem AES-128 tipi bi şifreleme kullanılıyor ve yapımcı şöyle diyor.. eğer şifreyi ben de unutmuşsam ben bile kıramam.. artık gerisini siz hesap edin.. Brute force yöntemi de yıllar sürebilir :)
-
cracker ların çaresiz kaldığı bi konu :)