folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder React Native UI İçin Tavsiyeler



React Native UI İçin Tavsiyeler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2016
    Erkek

    Selamlar,

    RN ile uğraşanlar hangi UI kitleri kullanmaktasınız?

    Ve görsel prototip oluşturmak için hangi design toolu önerirsiniz? Avocode iş yapar gibi duruyor fakat ücretli, satın almaya değer mi?

    Şimdiye kadar NativeBase ile ile çalıştım tüm ihtiyaçları karşılıyor fakat görsel olarak pek büyüleyici bir tarafı yok. Kitten UI Kit güzel gözüküyor, kullanan var mı?

    Sorular, sorular :) Bu başlık altında rn ui ile ilgili deneyimleri paylaşabiliriz.


    "Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    Hocam NativeBase çok berbat bir UIKit, Neden diye soracak olursan saçma sapan hataları var. Bizde NativeBase ile başladık fakat çok iyi bir tasarım çıkmıyor.

    UIKit kovalamak yerine kendi UIKit'ini oluştur.

    Hangi componentlere ihtiyacın varsa yaz bir köşeye githubda falan aaraştır. Elbet o istediğini karşılayam bir Component yazılmıştır.

    Daha sonra onu alıp Rengini bilmem nesini değiştir. Bu sayede tüm koda hakim olursun. NativeBase de yok header yok body vs diye saçma sapan Viewlar kullanmak zorunda kalıyorsun. Androidde Footer için KeyboardSpacer kullanman gerekiyor IOS da gerek yok mesela.

    Bunu gibi bilmeyn kişiyi uğraştıran işleri var.

     

    UIKit aramak yerine sıfırdan tüm UI/UX kendin yap.


    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Aralık/2010
    Erkek

    Ben de bu olaya çok takıldığım için Flutter'a döndüm. Flutter'da biraz vakit geçirdikten sonra büyük ihtimal de aynı hataların bir benzerlerine takılıp native yazmaya yöneleceğiz

Toplam Hit: 1565 Toplam Mesaj: 3
ui ux react native