Redmi Note4-Note 4X

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2012
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

     hepsiburadadan almak için baktım da ne işlemci modeli yazıyor ne global mi değil mi vs yazıyor, gittigidiyordan da bişey almam zaten. 

    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-4-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000005XUB4

    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-4x-dual-sim-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000579IP

    mesela ilk linkteki global midir? biraz daha ucuz bunu alayım?

     

    hepsi buradadan alma sakın alma hocam. mal saglam gelir bozulur elnde garanti gönderirsin telefonun geri gelmez bu bi ihtimaldir. Diğer ihtimal telefon yerine hıyar çıkabilir - telefon kullanılmış olarak 2. el yani gönderilir sen sıfır değil dersin iplemezler vsvsvs. milyon sebep sayarım sana o şerefsizlerden alma birşey.

    hocam yıllardır hiç sorun yaşamadım, satıcısı hepsiburada olan ürünleri alıyorum sadece. en son iphone se aldım sıkıntı çıkmadı, diğer siteler daha kötü.

    o zaman 4x almak lazım ? @mkyb

     

    ben de 2 kere alısveris yapıp 2 sindede satıcısı hepsiburada olanı seçip sorun yaşadım. Yine de sen bilirsin. Şimdiden hayırlı olsun

    Hacı bir kere note 5 aldım. Kutudan açtığım gibi iç kenarda bir çentik gördüm fotosunu çektim kutuyu kapattım geri gönderdim. Öyle olmaz böyle olmaz lan dedim defolu ürün amk neyi tartışıyoruz tabi bu 1 hafta sürdü süründürdü şerefsizler baktılar ben caymıcam her yerden de şikayet ediyorum iade aldılar.

    Ürün sağlamsa kimse sıkıntı yaşamaz mevzu ürün arızalı çıktığında ki davranışları. Özellikle satıcısı hepsiburada ve türkiye garantili aldım ama pişman ettiler. Bence satıcısı hepsiburada olmasa bu kadar problem çıkartmazlar kendilerine giren çıkan bir şey olmadığı için hemen firmaya çökerlerdi eminim.


    Anıl
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koraykrk
    koraykrk's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2012
    Erkek

    note 4 al


    Hizmet nimettir...
Toplam Hit: 2889 Toplam Mesaj: 24
xiaomi redmi note 4