Regedit"Den Belirtilen Anahtarları Tek Hamlede Silmek (İstek)
-
öncelikle herkeze iyi akşamlar, bir konuda fikrinizi sorucaktım. regedit'den belirttiğim anahtarları tek tıklama ile silmek için bir program yada bir sistem olabilirmi mesela ben;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Google
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Kodak
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Nullsoft
bunları tek tek regeditten bulup silmek yerine bu anahtarları önceden belileyip bir program yada komutla hepsini bir tıklama ile silmem mümkünmü? :) Biraz karışık anlattım ama böyle bir uygulamaya ihtiyacım var şimdiden görüş ve fikirleriniz için teşekkürler, kolay gelsin...
-
Önceden belirlemek derken?
-
sürekli silmek istediğim sabit anahtarlar var benim onları tek tek bulmaktansa hepsinin yerlerini belirtip tek tıklamayla silmek bunu demeye çalışıyorum.
-
ne gibi anahtarlar var tam yolunu söyle bi program yazarız..
-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\LicStorage
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptography\RNG
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\SPC\Certificatessilmek istediğim anahtarlar bunlar bu üçünü tek tıklamayla silen bir program. :(
-
güzel bir bat dosyası işini görür sanırım
-
Bu bat dosyasını nasıl hangi kodlarla oluşturacağım peki :) bilen yada hazırlayan varmı silinecek anahtarlar bunlar;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\LicStorage
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptography\RNG
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\SPC\Certificates -
ben yarına hazırlarım.4 gibi elinde olur program eğer o saatte giriyorsan foruma.
-
Emrow çok saol kardeşim her gün takip ediyorum formu :) ellerin dert görmesin şimdiden sana ve fikir veren arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler :)
-
programı hazırladım.
http://rapidshare.com/files/91582406/girdisil.rar.html
-
Emrow çok teşekkür ederim dostum eline sağlık ;)