Rehber Aktarma..
-
peder bey benim telefonu sana veriyim ama bir şartla dedi benim alıcağım telefona bu rehber aynı şekilde taşıncak dedi..
bu işlemi nasıl yapabilirim ? bana vericeği telefon n70 kullanıcağı telefon 6300 veya başka bir nokia olucak..
n70deki rehberi eksiksiz nasıl diğer telefona aktarabilirim ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
-
my phone explorer var hocam
güzelbi program ben zaman zaman kullanıyom,google da çıkar zaten
bluetooth yordamıyla bağlanıyosun programa, kendi içinde mevcut zaten bağlanma işlemleri
gerek rehber gerek smsler dosyalar her ne varsa işte telefonda düzenleyip aktarmak falan mümkün
bi dene istersen..
-
babanın sim kartındaki tüm kartvizitleri sil sonra normal rehberde bütün kartvizitleri seç sim kartına kopyala
seçenek sim rehberi> tümünü seç sil
seçenek hepsini seç > kopyala sim rehberine
telefonu değiştirdiğinde simdeki kartvizitleri yeni telefona kopyalarsın tabi önce kendi rehberindekileri sildikten sonra :)
-
Nokia pc suit ile yaparsin hocam...
-
Türkcell İletişim Merkezi'ne başvur Hocam :=)
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen hocam git tim e basvur o kadar reklam yaptılar :)
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------nasıl olucak biraz bilgi lütfen :D
-
cevik bunu yazdı:
Nokia pc suit ile yaparsin hocam...
nokia pc suite ile nasıl oluyor hocam açıklarsan yapabilirm sanırım.. hata şansımız yok 0 hata olmalı doğrar beni yoksa :W
-
bknz: nokia ovi suite ve nokia pc suite
-
nokia ovi suite bu prg indir 1 nci tel rehberi sekronize et araçlar kısmından yeni yükleyeceğin tel e sekronize et çok kolay bende 6303 kopyaladım çok basit kolay gelsin
-
hallettik yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler :)