İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Restorant Açan Var Mı? (Öneri Fikir Ve Görüşleriniz)
Restorant Açan Var Mı? (Öneri Fikir Ve Görüşleriniz)
-
Arkadaşlar Merhaba ;
Bi restorant açmayı planlıyoruz maliyet hesabı çıkarmaya çalışıyorum, dükkana mutfagın kurulması lazım daha önce tecrübesi olan varsa bir mutfagın kurulma maliyeti ne kadardır (Minimum)
Elinde ikinci el mutfak malzemeleri olan tanıdıgınız varmı (temiz olmak şartı ile)
Yaşadığınız skntılar varmı varsa nelerdir?
Teşekkür ediyorum.
-
batmayacak sektörlerden bir tanesi uygun fiyat kaliteli yemek olursa dadından yenmez , millet yemek zorunda aç aç
-
harddeath0070 bunu yazdı
Arkadaşlar Merhaba ;
Bi restorant açmayı planlıyoruz maliyet hesabı çıkarmaya çalışıyorum, dükkana mutfagın kurulması lazım daha önce tecrübesi olan varsa bir mutfagın kurulma maliyeti ne kadardır (Minimum)
Elinde ikinci el mutfak malzemeleri olan tanıdıgınız varmı (temiz olmak şartı ile)
Yaşadığınız skntılar varmı varsa nelerdir?
Teşekkür ediyorum.
Nerde ne şekilde bir restorant açmayı planlıyorsun?
istanbul Tepeüstü'de ve Merter'e 2. el endüstriyel mutfak ürünleri bulabilirsin. -
MuTReFT bunu yazdıharddeath0070 bunu yazdı
Arkadaşlar Merhaba ;
Bi restorant açmayı planlıyoruz maliyet hesabı çıkarmaya çalışıyorum, dükkana mutfagın kurulması lazım daha önce tecrübesi olan varsa bir mutfagın kurulma maliyeti ne kadardır (Minimum)
Elinde ikinci el mutfak malzemeleri olan tanıdıgınız varmı (temiz olmak şartı ile)
Yaşadığınız skntılar varmı varsa nelerdir?
Teşekkür ediyorum.
Nerde ne şekilde bir restorant açmayı planlıyorsun?
istanbul Tepeüstü'de ve Merter'e 2. el endüstriyel mutfak ürünleri bulabilirsin.İstanbul esenyurtta güzel bi caddede hocam
-
harddeath0070 bunu yazdıMuTReFT bunu yazdıharddeath0070 bunu yazdı
Arkadaşlar Merhaba ;
Bi restorant açmayı planlıyoruz maliyet hesabı çıkarmaya çalışıyorum, dükkana mutfagın kurulması lazım daha önce tecrübesi olan varsa bir mutfagın kurulma maliyeti ne kadardır (Minimum)
Elinde ikinci el mutfak malzemeleri olan tanıdıgınız varmı (temiz olmak şartı ile)
Yaşadığınız skntılar varmı varsa nelerdir?
Teşekkür ediyorum.
Nerde ne şekilde bir restorant açmayı planlıyorsun?
istanbul Tepeüstü'de ve Merter'e 2. el endüstriyel mutfak ürünleri bulabilirsin.İstanbul esenyurtta güzel bi caddede hocam
Hocam 4-5 sene yazın olmak üzere veya tatillerde garsonluk yaptım. Gözlemlerim üzerine. Eğer fark yaratacak bir yiyeceğin vs varsa Örneğin Waffleyi muhteşem yapıyosun. Yanında çayın da gider sütlü nescafen de . Şayet herkes gibi döner ekmek satcam diyorsan tutunamayabilirsin. Çünkü oranın cok daha eski esnafları zaten müşteriyi toplamıştır.
Demem şu ki. Fark yaratacak bir ürünün yanında standart şeyleri de satabilirsin. Yani ben oraya cikolatalı turtalı muhallebi yemeye geliyorsam oturmuşsam çayı da kahveyi de orda içerim. gibi.... Dikkat et Kolay gele :)
-
harddeath0070 bunu yazdıMuTReFT bunu yazdıharddeath0070 bunu yazdı
Arkadaşlar Merhaba ;
Bi restorant açmayı planlıyoruz maliyet hesabı çıkarmaya çalışıyorum, dükkana mutfagın kurulması lazım daha önce tecrübesi olan varsa bir mutfagın kurulma maliyeti ne kadardır (Minimum)
Elinde ikinci el mutfak malzemeleri olan tanıdıgınız varmı (temiz olmak şartı ile)
Yaşadığınız skntılar varmı varsa nelerdir?
Teşekkür ediyorum.
Nerde ne şekilde bir restorant açmayı planlıyorsun?
istanbul Tepeüstü'de ve Merter'e 2. el endüstriyel mutfak ürünleri bulabilirsin.İstanbul esenyurtta güzel bi caddede hocam
Esenyurtta hangi mahalle hocam ben orda oturuyorum ?
-
Hocam kesin açacaksanız lütfen süreçleri mümkünse detaylı ca konu altında anlatabilir misin ? Biz de bir yer açmayı planlıyoruz ama bakalım olursa...
-
3 kez rönesans açan var mı diye okudum sesli şekilde. kuzenim uyarmasa farketmeyeceğim bile. benim uyku vaktim gelmiş
-
Patron hayırlı olsun öncelikle.Umarım eleman sıkıntısı yaşamazsın.Müşteri sıkıntısı yaşayaçağını sanmam istanbul kalabalık şehir biri gelmez ise biri gelir.Bizim buralara yakın olsaydın (Doğu Karadeniz )ikince el baya eşya ayarlardım sana yeni lokanta kapattık iki çeşit masa sandalye tezgahlar hep duruyor.Neyse bana sorarsan masa sandalyede çok pahalıya kaçma zamanla değişmen gerekecek ve masalara örtü sarmqa ne kadar yıkasanda koku yapıyor.Gelen elemanın götünü kaldırma az ytüz bulunca artisleniyor iş yapmıyor.Mutfak tezgahı falan alırken aceba bu oçakla başka ne yapabilirim diye düşün ona göre al.Mümkün mertebe beyaz olmasın eşyaların ilerde anlarsın dediğimi.Aklıma gelen tavsiyeler bunlar.Yinede aklıma gelen olursa sölerım veya sen sormakistediklerin varsa sor.
-
harddeath0070 bunu yazdıMuTReFT bunu yazdıharddeath0070 bunu yazdı
Arkadaşlar Merhaba ;
Bi restorant açmayı planlıyoruz maliyet hesabı çıkarmaya çalışıyorum, dükkana mutfagın kurulması lazım daha önce tecrübesi olan varsa bir mutfagın kurulma maliyeti ne kadardır (Minimum)
Elinde ikinci el mutfak malzemeleri olan tanıdıgınız varmı (temiz olmak şartı ile)
Yaşadığınız skntılar varmı varsa nelerdir?
Teşekkür ediyorum.
Nerde ne şekilde bir restorant açmayı planlıyorsun?
istanbul Tepeüstü'de ve Merter'e 2. el endüstriyel mutfak ürünleri bulabilirsin.İstanbul esenyurtta güzel bi caddede hocam
esenyurtta güzel bi cadde mi var ? ben neden bilmiyorum :D:D yoksa şu yeni yapılan köprünün üstünü mü diyon , her yer suriyeli her yer bok.
-
hocam ben açmadım param olsa açarım bi restorant. çok iyi pizza yaparım :D
sana tavsiyem, restoranı konseptli aç. bi konsepti olsun düz restorant olmasın. Tabi bu hedeflediğin kitleyede bağlı. hedef kitlen öğlen yemek arasına çıkan adamlarsa tutmaz konsept.
örnek vermek gerekirse, vegasta bi restoran var HeartAttack diye. adamlar çok fazla kalorili hamburger satıo.160kg üstüysen bedava yeme içme var. restorana girmeden önce önlük giydiriyorlar. yemeğini bitrmezsen garsonlar(garsonlar hemşire kıyafetiyle geziyorlar, sexy değil ama) garsonlar ya da hemşireler seni bi yere koyuyorlar kıçına plastik bişiyle vuruolar fln. millet yemeğini bitirsede gidip vurduruyor :D video yada foto cekiolar. Bu dediğim abartı bi durum ve TRde tutmaz pek, belli olmazda.
Ama konsept önemli.Başka bi konsepte sunu gördüm.yerler tahta ve saman. ahırımsı bi kafe-restorant. millet gelip bira içio yemek yiyor. yer fısıtıgı var her masada ve bedava. ortamın en güzel özelliği duvarların tamamında kagıtlar var yazılar var. müşteriler gelip yazı resim yapıp anı olarak asıyorlar. çok otantik bir ortam yaratmışlar