Robot Filmi
-
arkadaşlar bir film vardi eski robotlari yakalyip öldürüyorlardi arena gibi bir yerde çeşitli şekillerde flan bir cocuk vardi robotlarla birlikte öldürülcekti son anda kurtarıyorlardi flan aklımda kalan sahneleri bunlar biliyormusunuz böyle bir film
-
i robot olabilirmi ama çocuk yoktu onda bi eleman vardı birde çok eskiden bir film vardı hatırladığım uzaydan bir örümcek çocugun fotografını cekiodu sonra bi robot geliodu içine girip savaşıodu flan.
-
dur hatırlıcam birazdan
edit: heh yapay zeka
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
dur hatırlıcam birazdan
edit: heh yapay zeka
-----------------------------evet buu :D afferim kıvırcık marulum <3
-
a şıkkı yapay zeka
-
Orjinal VCD,si var bende :)
-
ben yapay zeka yazana kadar yazmışlar :D
-
2. yarısını sinamada tek başıma izlediğim bi filmdi davidti robot çocuğun adıda...
-
yapay zeka.. Aİ.. bir hafta kendime gelemeiştim izledikten sonra...
-
madem övdünüz bakam ben de bari. cahillik zor hala bakmamışım :w
-
bende yazıcam ya :D herkez yazmış
yapay zeka

Belirsiz bir gelecekte insanoğlu, dünyanın çoğunun sular altında kaldığı bir yeryüzünde yaşamaya çalışırken, teknolojinin nimetlerinden yararlanarak hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla yapay zekalı robotlar üretir.
David madde ve mana olarak tam bir insan gibi donatılmış bir robottur. Sevmeye programlanmış olan ilk çocuk robot David, o sırada hasta olmasından dolayı tedavisi bulunana kadar çocukları dondurulmuş bir aile tafından deneme süreci olarak evlat edinilir.
David, yaşadığı aile ortamında evlatlığın gerektirdiği sevgi ve bakımı kapsayarak giderek çiftin çocukları haline gelmesine rağmen, umulmadık olaylar hayatı Robot David için imkansız bir duruma sokar.