S60 İçin Msn Programı Önerisi?
-
s60da kullandığınız bi msn programı varmı?100 mblık net paketi aldım bunu aşmadan msne girmek istiyorum?
-
Nimbuzz var memnunum... her bi bok var içinde :D
-
turbo msn kur rahatına bak :)
-
cepremsn indir kur o da güzel
-
windows live messengerin java olmayan uygulamasını indir çok hoşuna gidecek.. biri titreşim attığında telefonun titreşimi titriyo yada ne bilim mesajlarda posta kutunda maillerin oluyo msnde ses kaydı yaparak gönderebiliyorsun aynı şekilde dosya resimde alıp göndere biliyorsun max gönderim mb si 1mb altıydı sanırım..
-
arkadaşlar size zahmettt nimbuzz ve MSN Windows Live Messenger v6.100 S60v5 Symbian versiyonlarını netten indircem bi link verirmisinizz....veyahutt mail adresiversem oraya yolarmısınzzz
-
wicked bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar size zahmettt nimbuzz ve MSN Windows Live Messenger v6.100 S60v5 Symbian versiyonlarını netten indircem bi link verirmisinizz....veyahutt mail adresiversem oraya yolarmısınzzz
-----------------------------nimbuzz ovi store da ücretsiz olarak var hocam ;)
-
ben e-buddy kullanıyorum nimbuzz falan saçma sapan şeler kullanışlı değil.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
ben e-buddy kullanıyorum nimbuzz falan saçma sapan şeler kullanışlı değil.
-----------------------------Hocam bence denemeden konuşuyosun, nimbuzz ile gtalk,msn,myspace,feysbuk bilimum türevi iletişim araçlarının hepsini bi tek pencerede toplayabiliyor, mesaj geldiğinde titreme simge durumuna küçültme, simge durumundayken pop-up ile mesaj gösterme gibi tonla şey var... :|
-
windows live messenger da ovi store da ücretsiz bulunmakta..
-
live messengerın kendi programı var. bence onu kullan.